| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei predstavio FreeBuds 4 bežične ANC slušalice - CroPC.net

Huawei predstavio FreeBuds 4 bežične ANC slušalice

Kada je isključeno aktivno poništavanje buke, Huawei FreeBuds 4 nude 4 sata kontinuirane reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, čak 22 sata
Kada je isključeno aktivno poništavanje buke, Huawei FreeBuds 4 nude 4 sata kontinuirane reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, čak 22 sata
Kada je isključeno aktivno poništavanje buke, Huawei FreeBuds 4 nude 4 sata kontinuirane reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, čak 22 sata

Huawei je lansirao najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice, Huawei FreeBuds 4 koje se odlikuju prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu (eng. Adaptive Ear Matching - AEM)

Huawei FreeBuds 4 slušalice donose Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologiju koja je po prvi put upotrebljena za slušalice open-fit dizajna. Automatskim prepoznavanjem oblika uha korisnika te načina nošenja, Huawei FreeBuds 4 mogu inteligentno odrediti optimalne postavke poništavanja buke za svakog korisnika, omogućujući im doslijednu kvalitetu zvuka visoke rezolucije, neovisno o situaciji u kojoj ih nose.

The Huawei FreeBuds 4 slušalice koriste kompozitnu dijafragmu od tekućeg kristala (eng. Liquid Crystal Polymer - LCP), koja podržava frekvencijski opseg do 40kHz, donoseći zvuk visoke rezolucije i kvalitete. Bez značajnijeg gubitka kvalitete, visoki tonovi zvuče bogatije i punije.

Osim toga, Huawei FreeBuds 4 slušalice opremljene su dinamičkim driverom od 14.3mm koji stvara snažnije i impresivnije baseve. Kada je riječ o performansama basa, Huawei FreeBuds 4 usvajaju novi sustav koji poboljšava bas te kanale koji ga emitiraju i matičnu ploču kako bi formirale neovisno zapečaćenu zvučnu šupljinu. U usporedbi s FreeBuds 3 slušalicama, Huawei FreeBuds 4 dramatično poboljšavaju hermetičnost i zvučni pritisak, a volumen kanala koji emitira bas povećan je za 15%, što pojačava rezonantni efekt iz zraka i dijafragme.

Kada je isključeno aktivno poništavanje buke, Huawei FreeBuds 4 nude 4 sata kontinuirane reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, čak 22 sata. Ako je opcija aktivnog poništavanja buke uključena, ove slušalice donose 2,5 sata neprekidnog slušanja glazbe. Osim toga, tehnologija brzog punjenja koja je vodeća u industriji, omogućava 2,5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15-minutnog punjenja, tako da korisnici ne moraju brinuti o razini baterije kada su van kuće ili u žurbi.

Udobnost nošenja ključna je za postizanje optimalnog korisničkog iskustva. U usporedbi sa svojim prethodnikom, slušalicama Huawei FreeBuds 3, Huawei FreeBuds 4 unaprijeđene su s 13 dodataka za optimizaciju koji smanjuju njihovu veličinu i čine ih lakšima. Težina svake slušalice iznosi samo 4.1g. Huawei FreeBuds 4 donose i tri poboljšanja po pitanju zaobljenosti, za bolje prianjanje u uhu. Niz optimizacija ne omogućuje samo ugodnije iskustvo nošenja i povećanu krutost, već donosi i bolje performanse aktivnog poništavanja buke.

Kućište za punjenje slušalica Huawei FreeBuds 4 dugo je samo 21.2mm i teži samo 38g, što je 6.3% manje i 20.8% lakše od prethodnog modela. Ono ima simetrično okrugli dizajn i profinjenu izradu, donoseći jednostavan i sofisticiran osjećaj. Huawei FreeBuds 4 dolaze u različitim bojama, uključujući nijanse Ceramic White i Silver Frost.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675