| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon predstavlja EOS M50 Mark II - CroPC.net

Canon predstavlja EOS M50 Mark II

U srcu je ovog fotoaparata svestranost. Bilo da želite snimiti fotografije visoke kvalitete za Instagram, videozapis okomitog usmjerenja za TikTok ili pak želite streamati uživo na YouTube, EOS M50 Mark II može sve to, i to savršeno
U srcu je ovog fotoaparata svestranost. Bilo da želite snimiti fotografije visoke kvalitete za Instagram, videozapis okomitog usmjerenja za TikTok ili pak želite streamati uživo na YouTube, EOS M50 Mark II može sve to, i to savršeno
U srcu je ovog fotoaparata svestranost. Bilo da želite snimiti fotografije visoke kvalitete za Instagram, videozapis okomitog usmjerenja za TikTok ili pak želite streamati uživo na YouTube, EOS M50 Mark II može sve to, i to savršeno

Kao odgovor na sve veću potražnju za kvalitetnim fotoaparatima kako bi se zadovoljila potražnja modernih tvoraca sadržaja, Canon Europe predstavlja EOS M50 Mark II, nasljednika nagrađivanog modela EOS M50

Globalni apetiti za stvaranje, dijeljenje i gledanje sadržaja na Instagramu, YouTubeu i Twitchu ne pokazuju znakove smanjenja jer svjedočimo tome da ljudi posvećuju sve više vremena istraživanju hobija i učenju novih vještina. Samo u Europi između 3. kvartala 2019. i 2. kvartala 2020. mjesečno korištenje servisa TikTok među populacijom između 16 i 64 godine naraslo je 93 posto.

Malen i moćan fotoaparat bez zrcala EOS M50 Mark II učinio je cijeli postupak od snimanja do prijenosa sadržaja lakšim nego ikad prije. Taj fotoaparat može snimiti 4K videozapis u vodoravnom i okomitom usmjerenju ili streamati uživo u razlučivosti Full HD izravno na YouTube, pa omogućuje tvorcima da podignu svoje sadržaje na novu razinu. Uz 3,5-milimetarski priključak za mikrofon te čisti HDMI i USB izlaz, ovaj fotoaparat ima sve ulazne i izlazne priključke koji tvorcima sadržaja trebaju. Njegovo kompaktno kućište, dodirni zaslon koji omogućuje različite kutove gledanja i kompatibilnost s nizom Canonovih objektiva znači da korisnici imaju potpunu kreativnu slobodu – bilo da snimaju prekrasno kadrirana obraćanja  kameri ili vlogaju u pokretu.

U srcu je ovog fotoaparata svestranost. Bilo da želite snimiti fotografije visoke kvalitete za Instagram, videozapis okomitog usmjerenja za TikTok ili pak želite streamati uživo na YouTube, EOS M50 Mark II može sve to, i to savršeno. Uz njegov čisti HDMI izlaz korisnici mogu stvarati streamove uživo profesionalnog izgleda, a zahvaljujući Canonovom besplatnom softveru EOS Webcam Utility, mogući su i neobavezno streamanje na Twitchu, ali i kvalitetna videočavrljanja s prijateljima i članovima obitelji.

Odgovarajući na potražnju za brzim izbacivanjem sadržaja na tržište, EOS M50 Mark II ima napredne mogućnosti mobilnog povezivanja putem Wi-Fija i Bluetootha. To omogućuje kontrolu s mobilnog uređaja i izravan prijenos slika i filmova na kanale društvenih medija, tako da tvorci sadržaja nikada neće ništa propustiti prenijeti svojim pratiteljima. 

Korisnici imaju potpunu fleksibilnost bez obzira na njihov stil ili potrebe jer je tu ugrađeni mikrofon, a ovaj se prenosivi fotoaparat može lako nositi okolo ili čak montiran na okretni nosač (gimbal). Bilo da ste ispred fotoaparata ili iza njega, dodirni zaslon vidljiv iz raznih kutova i responzivno elektroničko tražilo (EVF) također znače da korisnici mogu kadrirati snimku u svim situacijama.

Svake se minute na Instagramu objavi više od 300 000 priča, pa je za isticanje nekog sadržaja u tom mnoštvu ključna kvaliteta. EOS M50 Mark II omogućuje tvorcima sadržaja upotrebu Canonovih objektiva iz linija EF-i EF pomoću prilagodnika, a te linije obuhvaćaju ultraširok objektiv za vloganje ili objektiv plitkog polja za savršeno snimanje selfija.

Brzina fotoaparata, APS-C senzor od 24,1 megapiksela, inteligentni automatski načini rada i prepoznavanje očiju daju prednost tvorcima sadržaja kad se radi o fotografiji jer omogućuju snimanje oštrih fotografija akcije koje će privući pažnju onih koji skrolaju društvenim medijima. No samo vizualna kvaliteta nije dovoljna da bi korisnički sadržaji privukli više pogleda i sljedbenika – važan je i zvuk! Canon EOS M50 Mark II ima 3,5-milimetarski priključak za mikrofon pa ambiciozni youtuberi mogu stvarati vlogove besprijekorne kvalitete zvuka.

Canon EOS M50 Mark II savršen je za vlogere, blogere i influensere – općenito, idealan je izbor za tvorce sadržaja koji trebaju vrhunsku kvalitetu slike, pametne značajke i mogućnost streaminga uživo internetskoj publici u stvarnom vremenu.

Canon EOS M50 Mark II bit će dostupan od kraja ožujka 2021., a može se naručiti već od danas. 

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675