| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Predstavljena dva nova modela Philips E gaming linije - CroPC.net

Predstavljena dva nova modela Philips E gaming linije

U igrama nisu dopušteni kompromisi i niti jedan igrač ne bi trebao pristajati na manje

Philips 242E1GAEZ monitor (23.8 inča / 60.5 cm dijagonala) i Philips 242E1GAEZ monitor (68.6 cm) su dva nova monitora sa postoljem podesivim po visini kako bi se povećala udobnost korištenja, te značajkama usmjerenim na zabavu i ergonomiju kako bi osigurali idealno iskustvo gledanja

Monitori više nisu namijenjeni za jednostavne zadatke već predstavljaju svakodnevnog suputnika korisnicima za što više aktivnosti, čineći život lakšim i ugodnijim.  Novi lansirani monitori predstavljaju savršenu kombinaciju visoko cijenjenih značajki kod mladih i samozaposlenih, podržavajući ih radu i učenju, ali i u virtualnom svijetu za cjelovitu zabavu kao što su gaming, stupanje u kontakt s ljudima putem društvenih mreža, gledanje video sadržaja i još mnogo toga.

U igrama nisu dopušteni kompromisi i niti jedan igrač ne bi trebao pristajati na manje. Svako igranje mora biti najbolje podržano i što je moguće fluidnije, a uz životopisne i kristalne slike fokus može biti isključivo na akciji. Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ dolaze s AMD FreeSync Premium koji jamči visoku brzinu osvježavanja, nisku kompenzaciju sličica u sekundi (FPS) i malu latenciju za sve igraće sesije. Zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz i brzom odzivu od 1 ms (MPRT), ova dva modela nude brzu sliku bez zastajkivanja koja će poboljšati igrače dajući im najbolje u igrama gdje je brzina ključna, poput trkaćih, akcijskih i FPS igara.

Projekcija slike je presudno kako za monitore Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ tako i za zabavu. Ovi modeli dolaze s Ultra Wide-Color tehnologijom koja pruža širi spektar boja, životopisne slike sa zelenom nijansom prirodnijeg izgleda, svjetlijim crvenim i dubljim plavim bojama. SmartContrast, s druge strane osigurava bogate crne detalje. Igrači sada mogu personalizirati sliku po svojoj želji zahvaljujući optimiziranom načinu SmartImage, osiguravajući najbolje performanse.

Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ imaju VA LED panel koji koristi naprednu tehnologiju okomitog poravnavanja za više domena za svijetle slike i time daje izuzetno širok kut gledanja od 178 stupnjeva. Ova značajka pomaže u rješavanju bilo kojeg radnog zadatka, ali i u izvrsnom pogledu prilikom pregledavanja interneta i rada s grafičkim aplikacijama. Ako obično provedete dan ispred zaslona, ovi monitori imaju ergonomske značajke koje će vam pomoći: podešavanje visine od 100 mm i s nagibom od -5 do 20 stupnjeva, s lakoćom ćete pronaći svoj najudobniji položaj; štoviše, vaše oči  će imati koristi od Flicker-Free tehnologije i od LowBlue načina rada.

Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ bit će dostupni krajem studenog ove godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1.417 kuna i 1.792 kuna (bez PDV-a).

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675