| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Philips lansirao nove Momentum gaming monitore - CroPC.net

Philips lansirao nove Momentum gaming monitore

558M1RY je uistinu jednostavno rješenje za uranjajući gaming i zabavu

558M1RY je uistinu jednostavno rješenje za uranjajući gaming i zabavu

Nova Momentum linija uključuje 55 inčni (139.7 cm) 558M1RY monitor koji je ujedno i najveći monitor na tržištu optimiziran za igranje na konzolama, te  27 inčni (68.6 cm) 278M1R monitor dizajniran posebno za esport

558M1RY je uistinu jednostavno rješenje za uranjajući gaming i zabavu. Korisnici će biti u potpunosti zadubljeni u svoje igre s 55 inčnim ekranom i trostranom Ambiglow tehnologijom. Monitor također krasi UltraClear 4K UHD rezolucija, s 3840 x 2160 piksela i DisplayHDR 1000. Korisnici mogu prilagoditi HDR prema svojim željama u HDR igri, HDR filmu ili HDR slici ili preferiranom načinu rada. Također, HDR opcija se može i potpuno isključiti. 

S omjerom statičkog kontrasta od 4000:1, video igre, serije i filmovi će biti lijepo prikazani s dubokim i životopisnim bojama. Nisko ulazno kašnjenje znači da korisnici dobivaju feedback s minimalnom latentnosti kao i vizuale bez kidanja slike ili zamućenja pokreta (motion blur), zahvaljujući 60 – 120 Hz  brzini osvježavanja (ovisno o portu koji se koristi) i AMD FreeSync.

55 inčni model dolazi s posebnim zvučnikom dizajniranim od strane Bowers & Wilkins, britanske kompanije koja proizvodi zvučnike, svjetski poznate zbog svojeg inovativnog dizajna i dobrog zvuka. Zvučnik je ugrađen u monitor što znači da ga korisnici mogu odmah uključiti i tako reproducirati zvuk. Zvučnik ima snagu od 40W, 2.1 Channel Sound System, DTS Sound i frekvencijski odgovor od 50Hz do 20kHz. Također dolazi s raznim audio načinima koji su dizajnirani posebno za gamere, za žanrove poput Sport & Racing, RPG & Adventure, akciju kao i za film, glazbu, ili personalizirani način.  

Dodatno prožimajuće iskustvo donosi Ambiglow tehnologija koja kreira aureolu svjetlosti oko monitora dodatno povećavajući iskustvo igranja i povećavajući sami ekran. Ta tehnologija procesira prikazani sadržaj i projicira odgovarajuće svjetlo oko monitora. Na 558M1RY Ambiglow tehnologija je smještena s tri strane omogućujući korisnicima uranjanje u sadržaj dublje nego ikad.  

278M1R je prvi Philipsov monitor koji je optimiziran za kompetitivni esport, osobito FPS, akcijske ili utrkujuće igre. U kompaktnih 27 inča, 278M1R je manji monitor u nadolazećoj liniji, a dolazi s 130mm visokim postoljem s mogućnošću podešavanja visine, nagiba od -5/20 stupnjeva i zakretanja za (+,-) 33 stupnja, što znači da je monitor jednostavno podesiv za optimalnu udobnost gledanja. Philipsova prepoznatljiva Ambiglow tehnologija na ovom je monitoru prisutna sa sve četiri strane pozicionirajući tako monitor kao stilski dodatan za idealan gaming doživljaj.

Opremljen s 4K rezolucijom, brzinom osvježavanja od 60 Hz, vremenom odziva od 1 ms (prilagodljiv za 4ms GIG) i niskim ulaznim kašnjenjem, 278M1R je dizajniran posebno za kompetitivne igrače. Monitor osigurava minimalno kašnjenje između korisnikove akcije i onoga što oni vide na ekranu, a rezultat toga je čista igra i izniman feedback dajući korisniku prednost nad suigračima.

Monitor ima dva 2.0 HDMI ulaza koji omogućuju da se povežu više izvora. Također, zvuk može biti spojen kroz DTS Sound dva 5W zvučnika.

Sve specifikacije za oba monitora ih čine najboljim odabirom za trenutne konzole ali i prilagodljivim nadolazećoj generaciji konzola. 558M1RY će biti dostupan krajem lipnja 2020., po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 9.851 kuna, dok će model 278M1R bit pušten u prodaju početkom srpnja ove godine po cijeni od 3.405 kuna.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675