| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony predstavio nove EXTRA BASS bežične zvučnike - CroPC.net

Sony predstavio nove EXTRA BASS bežične zvučnike

 Novi modeli imaju IP67 ocjenu, tako da svoj zvučnik možete ponijeti na plažu, u šumu, pustinju ili gdje god želite - nastavit će svirati bez obzira koliko je prašnjava površina

Novi modeli imaju IP67 ocjenu, tako da svoj zvučnik možete ponijeti na plažu, u šumu, pustinju ili gdje god želite - nastavit će svirati bez obzira koliko je prašnjava površina

Sony je osvježio svoju liniju bežičnih zvučnika EXTRA BASS predstavljanjem modela SRS-XB43, SRS-XB33 i SRS-XB23, uz vrhunsku kvalitetu zvuka, čvrstoću i lakoću korištenja i upotrebljivost te najnoviji dizajn, možete uživati u vrhunskom zvuku bilo gdje i bilo kada

Uživajte u dubokim, prodornim bas zvukovima gdje god se nalazili s najnovijim bežičnim zvučnicima. EXTRA BASS zvuk na XB wireless liniji zvučnika postignut je zahvaljujući Sonyjevoj renomiranoj audio tehnologiji opisanoj niže.

Sonyjeva novorazvijena X-Balanced zvučna jedinica postiže visoku kvalitetu zvuka i snažan pritisak za bogatije, dublje i ugodnije iskustvo slušanja. Ne-kružni oblik maksimizira područje dijafragme zvučnika, jačajući pritisak zvuka za još prodorniji bas. Također, snižava pomicanje vozača uz održavanje iste razine zvučnog tlaka, što rezultira smanjenom distorzijom. Na primjer, razina zvučnog tlaka na XB33 povećala se za cca. 30%, a stopa distorzije se smanjuje za cca. 25% u odnosu na prethodni model (SRS-XB32).

Za razliku od uobičajene kružne dijafragme, X-Balanced Speaker Unit u XB43 ima gotovo pravokutnu dijafragmu. Njegov dvosmjerni zvučni sustav kombinira woofer za niske do srednje frekvencije s namjenskim visokotoncem za frekvencije većeg raspona. Rezultati su snažan zvuk, dubok prodoran bas i izuzetna jasnoća glasa.

X-Balanced jedinica zvučnika u modelima XB33 i XB23 odlikuje se novorazvijenom ne-kružnom dijafragmom i dizajnom izvan središta. Ovaj novi dizajn maksimizira dijafragmu zvučnika, stvarajući više zvučnog pritiska, te zadržavajući zvučnike kompaktnim u veličini. Režim LIVE SOUND oživljava vašu zabavu s trodimenzionalnim zvukom, kao da ste na koncertu uživo.

Novi modeli imaju IP67 ocjenu, tako da svoj zvučnik možete ponijeti na plažu, u šumu, pustinju ili gdje god želite - nastavit će svirati bez obzira koliko je prašnjava površina. Zvučnici su čak otporni na slanu vodu, tako da se zabava može nastaviti i na moru! Zvučnici su prošli opsežno testiranje na udarce te zahvaljujući najnovijem izdržljivom dizajnu otpornom na udarce, mogu izdržati neizbježne udarce, padove i ogrebotine koji dolaze svakodnevnom uporabom. Sada ni najnespretnije nesreće više nisu problem, čak i ako vam padnu, zvučnici će i dalje raditi. 

Dodajte aosferu glazbenog festivala sa svježim dizajnom zvučnika koji sada sadrže višebojne linije, visokotonce i rasvjetu zvučnika. Koristite besplatnu aplikaciju "Fiestable" da biste iz svog pametnog telefona ponovno stvorili živahni klupski osjećaj. Neka svjetla trepere sinkronizirano s riom ili mijenjaju boje. Možete čak i kontrolirati zvučnikom s plesnog podija s besplatnom “Sony | Music Centre” aplikacijom. Možete odabrati svoj omiljeni popis za reprodukciju, utišati sljedeću pjesmu ili isključiti osvjetljenje prema vašem raspoloženju.

Uz to, s novom Party Connect značajkom možete povezati do 100 kompatibilnih bežičnih zvučnika BLUETOOTH tehnologijom za sinkronizaciju glazbe i svjetla kako bi svi plesali u istom riu.

Nova linija zvučnika dolazi u širokom rasponu boja s osvježenim dizajnom koji savršeno nadopunjava bilo koji prostor. Kompaktan, lagan i jednostavan za nošenje, XB23 se savršeno uklapa u džep ruksaka ili držač za čaše vašeg stolca za kampiranje. Također sadrži prikladan remen za objesiti ga iz šatora ili stabla tijekom vikend kampiranja.

Uz trajanje baterije do 24 sata zabava se može nastaviti cijelu noć. Osim toga, možete povezati pametni telefon putem USB Type-A za punjenje baterije, tako da vaš telefon može trajati koliko i vi. Slušajte svoju omiljenu glazbu u pokretu jednostavnim spajanjem telefona na zvučnike pomoću Bluetooth tehnologije i NFC.

SRS-XB43 će biti dostupan od Kolovoza 2020. u crnoj i plavoj boji, po PMC od 1789,80 kn. SRS-XB33 će biti dostupan od Kolovoza 2020. u crnoj, plavoj, crvenoj i sivoj boji, po PMC od 1164,80 kn. SRS-XB23 će biti dostupan od Kolovoza 2020. u crnoj, plavoj, crvenoj, sivoj i zelenoj boji, po PMC od 928 kn.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675