| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Lenovo predstavio Mirage VR S3 headset - CroPC.net

Lenovo predstavio Mirage VR S3 headset

Mirage VR S3 headset podržava softversku platformu ThinkReality, koja poslovnim korisnicima omogućuje snažne upravljačke alate, poslovnu integraciju i robusni IT portal koji služi za upravljanje svim korisničkim aplikacijama i uređajima

Mirage VR S3 headset podržava softversku platformu ThinkReality, koja poslovnim korisnicima omogućuje snažne upravljačke alate, poslovnu integraciju i robusni IT portal koji služi za upravljanje svim korisničkim aplikacijama i uređajima

 

Lenovo Mirage VR S3 je all-in-one headset razvijen u suradnji s Pico Interactive, globalnom tehnološkom kompanijom koja razvija inovativna VR i poslovna rješenja

Posebno osmišljen za tvrtke, Lenovo Mirage VR S3 ima 4K zaslon za jasniji vizualni prikaz, hands-free kontrole za korištenje bez ili s isporučenim kontrolerom te higijensku ploču za lice koja se lako čisti i pogodna je za masovnu upotrebu. Nove VR slušalice su robusne, lagane i dolaze s integriranim zvukom te je omogućeno do tri sata trajanja baterije što omogućava njihovo napredno korištenje unutar tvrtke.

Mirage VR S3 headset podržava softversku platformu ThinkReality, koja poslovnim korisnicima omogućuje snažne upravljačke alate, poslovnu integraciju i robusni IT portal koji služi za upravljanje svim korisničkim aplikacijama i uređajima.

Platforma Lenovo ThinkReality pruža provjeren, skalabilan i pojednostavljen put od inovativnog koncepta do produktivnosti za poslovne AR/VR aplikacije te s prethodno ugrađenim funkcijama i programskom logikom omogućava inženjerima lakšu i bržu izradu sofisticiranih aplikacija.

Tvrtke koriste virtualnu stvarnost za osnaživanje novih generacija zaposlenika pružanjem scenarija obuke u sigurnom i ponavljajućem okruženju. VR pruža sveobuhvatna iskustva koja pomno odražavaju poslovne zadatke i situacije u kojima zaposlenici mogu steći iskustva na efikasniji i efektivniji način uz manje troškove.  

Studije pokazuju da obuka zaposlenika kroz VR tehnologiju u odnosu na tradicionalna sredstva rezultira mjerljivo višim stopama zadržavanja i povećanjem rezultata. Od obuke osoblja na prvoj liniji do osposobljavanja tehničkih timova, VR nudi sveobuhvatno iskustvo učenja koje poslodavci trebaju iskoristiti za unaprjeđenje vještina svojih zaposlenika.

„VR pomaže u ostvarivanju boljih i bržih rezultata podučavanja uz niži trošak“, izjavio je Nathan Pettyjohn, Commercial AR/VR Lead u poslovnoj jedinici Intelligent Devices Group tvrtke Lenovo. „Naši poslovni korisnici traže rješenja koja će izgraditi i omogućiti kvalificiraniju i efikasniju globalnu radnu snagu. Sve više traže najsuvremenija rješenja poput VR i AR rješenja podržana fleksibilnom platformom ThinkReality za skaliranje aplikacija u cijelom poduzeću.“

Najnovije proširenje portfelja Lenovo usluga, Lenovo Integrated Solutions Support (LISS) ugrađeno je u novo komercijalno VR rješenje. Lenovo ISS globalni je program cjelovite usluge koji podržava odgovarajući hardver, softver i usluge kako bi pružio naprednu razinu podrške kroz životni ciklus rješenja. Ovim programom stručni tehničari i inženjeri pružaju podršku bez problema za cjelokupno Lenovo rješenje, a uključuje i namjensku telefonsku liniju za brzi pristup, jedinstvenu kontaktnu točku za brže rješavanje, podršku na licu mjesta i proaktivno upravljanje slučajevima i pomoć pri eskalaciji.

„Lenovo ulaže značajnu količinu resursa u razvoj novih poslovnih rješenja koja podupiru sofisticirane potrebe naših kupaca. Ova rješenja zahtijevaju unaprijeđeni model podrške, poput Lenovo Integrated Solutions Support, koji nadilazi pojedinačne proizvode i umjesto toga se fokusira na upravljanje složenim problemima kroz cijelo rješenje kako bi se ograničilo vrijeme zastoja i stvorilo bolje korisničko iskustvo“, izjavio je Ganesh Raghu, direktor poslovne jedinice Emerging Technology Solutions & Services tvrtke Lenovo.

 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675