| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canonov CJ18ex7.6B KASE savršeni je kompaktni objektiv za studijsku TV produkciju - CroPC.net

Canonov CJ18ex7.6B KASE savršeni je kompaktni objektiv za studijsku TV produkciju

Sjajan za snimanje s ramena i bilježenje intervjua, CJ18ex7.6B KASE olakšava snimateljima dugotrajno korištenje

Pružajući izuzetne performanse i učinkovitost po povoljnoj cijeni, taj 2/3” 4K objektiv sa zumom namijenjen TV produkciji nudi svestrano zumiranje od 18x sa žarišnom duljinom raspona od 7,6 mm do 137 mm te nevjerojatne optičke performanse, što ga čini savršenim za snimanje 4K televizijskih programa

Zahvaljujući inteligentnom novom dizajnu bez konvertera, ovaj objektiv za TV produkciju manjeg je i lakšeg kućišta te je stoga idealan izbor za korištenje u studiju, kada nije potrebna upotreba proširenog zuma s konverterom.

Kako se TV studiji sve više prebacuju na 4K sustave i radne procese, Canon je pojačao svoju ponudu 4K objektiva te nudi korisnicima najbolje od svoje optičke tehnologije po cijenama koje predstavljaju izvrsnu vrijednost za uloženi novac i čine ovakvo ulaganje isplativim. Obogaćen najboljim značajkama Canonovih najsnažnijih serija 4K objektiva, model CJ18ex7.6B KASE daje oštru 4K razlučivost od središta zaslona do rubova. U mogućnosti je dati jasnu sliku uz minimalnu kromatsku aberaciju i rasipanje boja zahvaljujući optimiziranom rasporedu fluoritnih i ultradisperzivnih staklenih elemenata. Uz pomoć posebnog premaza koji se koristi na staklenim elementima i pažljivo dizajniranog internog rasporeda leća koji sprečava neželjenu refleksiju, korisnici objektiva CJ18ex7.6B KASE doživjet će minimalne odbljeske i smanjeni efekt ghostinga. Sve to omogućuje snimateljima da zabilježe videozapise visokog tonaliteta, jasnoće i kontrasta uz visokodinamični raspon. Zajedno s podacima za korekciju aberacija zasnovanima na najnovijem prostoru boja BT.2020, ove značajke omogućuju bilježenje slika veće kvalitete uz realističnije teksture i dubinu, što je osobito prikladno kod snimanja razgovora sa sugovornikom.

Sjajan za snimanje s ramena i bilježenje intervjua, CJ18ex7.6B KASE olakšava snimateljima dugotrajno korištenje. Ergonomski dizajnirano hvatište udobno liježe u ruku pružajući istovremeno veću kontrolu i bolje držanje tijekom rada. Lagana, ali otporna konstrukcija ovog objektiva robusna je i istovremeno se lako koristi na terenu, što olakšava rad prilikom snimanja dokumentarnog i reportažnog sadržaja.

Omogućujući jednostavno iščitavanje pozicijskih informacija visoke preciznosti za fokus, zum i kontrolu blende, CJ18ex7.6B KASE koristi tri 20-iglična priključka koji osiguravaju integraciju s različitim virtualnim studijskim sustavima pa čak i potpuno servo upravljanje povezanim kontrolerima zuma i fokusa. 16-bitni uređaj za kodiranje visoke razlučivosti osigurava precizno navođenje pozicijskih informacija objektiva, što olakšava kalibraciju kod usklađivanja stvarnih i virtualnih slika.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675