| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon osvojio pet prestižnih nagrada 2020 TIPA World Awards - CroPC.net

Canon osvojio pet prestižnih nagrada 2020 TIPA World Awards

2020. je Canonova 26. godina za redom u kojoj osvaja nagrade TIPA

Canon je objavio da mu je organizacija Technical Image Press Association (TIPA) dodijelila pet prestižnih nagrada, naglašavajući time Canonovu predanost da ponudi inovacije kroz cijeli svoj raspon DSLR, bezzrcalnih i kompaktnih uređaja – od vrhunskog fotoaparata EOS-1DX Mark III do objektiva RF 85mm F1.2L USM DS

2020. je Canonova 26. godina za redom u kojoj osvaja nagrade TIPA, a ovogodišnja priznanja pokazuju Canonovu dosljednu i nenadmašenu stručnost u industriji fotoaparata. Predstavljajući 26 stručnih časopisa iz 14 zemalja s pet kontinenata, nagrade TIPA World Awards globalno su jedne od najprestižnijih fotografskih i slikovnih nagrada.

Sljedeći Canonovi proizvodi osvojili su nagrade 2020 TIPA World Awards:

  • Najbolji napredni DSLR fotoaparat (Best DSLR Advanced Camera): Canon EOS 90D
  • Najbolji profesionalni DSLR fotoaparat (Best DSLR Professional Camera): Canon EOS-1DX Mark III
  • Najbolji bezzrcalni telefoto zum objektiv (Best Mirrorless Telephoto Zoom Lens): Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
  • Najbolji profesionalni portretni objektiv (Best Professional Portrait Lens): Canon RF 85mm F1.2L USM / Canon RF 85mm F1.2 L USM DS
  • Najbolji fotoaparat za videoblogove (Best Vlogging Camera): Canon PowerShot G7 X Mark III

Od početnika koji tek kreću pa do nagrađivanih profesionalnih fotografa, Canon fotoentuzijastima nudi najbolje alate za njihove potrebe – bez obzira da li su to DSLR, bezzrcalni ili kompaktni fotoaparati ili pak najnoviji objektivi. U godini ispunjenoj predstavljanjima novih proizvoda Canon je isporučio uređaje na samom vrhu inovacija u industriji fotoaparata, jamčeći da ispunjavaju njegove iznimno visoke zahtjeve pouzdanosti i performansi. Ta predanost da se fotografima na raspolaganje stavi snažna i sofisticirana tehnologija u cijelom rasponu ponude omogućila je Canonu da osvoji i ove nagrade.

Susie Donaldson, direktorica marketinga Grupe za slikovne tehnologije i komunikacije (ITCG) u tvrtki Canon Europe kaže: “Oduševljeni smo da nas je TIPA nagradila s ovih pet nagrada. One demonstriraju snagu našeg ulaganja u optičke inovacije i inovacije u fotoaparatima. Gradeći na našem naslijeđu slikovnih rješenja svjetske klase imali smo fantastičnu godinu novih predstavljanja – isporučujući proizvode koji donose novu eru u fotografiji. Ova priznanja svjedoče Canonovoj stalnoj predanosti da ponudi rješenja koja pomiču granice i osnažuju fotografe bez obzira na njihovu razinu vještina, žanr ili sustav fotoaparata koji koriste.”

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675