| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon ima novi DLSR EOS 850D  - CroPC.net

Canon ima novi DLSR EOS 850D

Canon EOS 850D

Canon predstavlja EOS 850D – lagani, svestrani i povezani DSLR fotoaparat koji pogoni Canonov brz i responzivan procesor DIGIC 8

APS-C senzor ovog fotoaparata nudi visoku razinu kontrole dubine polja čime stvara oštre slike s prekrasno mekim pozadinama zahvaljujući kojima se objekt ističe u kadru. Čak i pri snimanju objekata koji se brzo kreću ili su udaljeni, poput ptica u letu, 24,1 MP nudi puno razlučivosti za izrezivanje. Senzor proizvodi i slike visoke razlučivosti bez kompromisa u performansama pri slabom osvjetljenju – savršeno za snimanje portreta u zatvorenim prostorima. Kao dio Canonova globalnog sustava EOS korisnici mogu na ovaj fotoaparat staviti bilo koji objektiv EF ili EF-S, dodati bljeskalicu Speedlite radi kreativnog osvjetljenja ili spojiti vanjski mikrofon putem 3,5-milimetarske utičnice. Kad je u paru sa svestranim objektivom EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM, fotografi mogu biti sigurni da će se snaći u najrazličitijim scenarijima snimanja.

Naslijeđen od Canonove profesionalne ponude, EOS 850D opremljen je automatskim fokusiranjem s inteligentnim praćenjem (Intelligent Tracking, iTR) koje omogućuje RGB+IR mjerni senzor razlučivosti 220 000 piksela. Razmjenom podataka o automatskoj ekspoziciji u visokoj razlučivosti sa senzorom za automatsko fokusiranje, iTR automatski fokus nudi vrlo brzu responzivnost i preciznost kakve su savršene za snimanje sportskih i prirodoslovnih fotografija. Ta napredna tehnologija omogućuje automatsko praćenje lica putem optičkog tražila. Ergonomski dizajn donosi tipke na vrhu i stražnjem dijelu radi dvostruke kontrole brzine zatvarača i otvora blende. S takvim unaprijeđenim dizajnom, laganim tijelom i poboljšanim mogućnostima povezivanja – što sve pridonosi većoj lakoći upotrebe – Canon EOS 850D savršen je odabir za fotografe amatere kojima treba fotoaparat za inspiraciju i posvemašnju kreativnu kontrolu.

Bilo da snimate fotografije ili videozapise, ovaj brz i moćan DSLR nudi izvanrednu kvalitetu slike zahvaljujući procesoru DIGIC 8. Canon EOS 850D može snimati u razlučivosti Full HD do 60p i zadivljujućoj 4K do 25p[1] te proširuje mogućnosti svog prethodnika u snimanju videozapisa detaljnijim postavkama filmova s protokom vremena i automatskim odabirom scena. Da bi eliminirao trzanje i trešnju koji se inače povezuju sa snimanjem videozapisa „iz ruke“, EOS 850D ima stabilizaciju slike u 5 osi Movie Digital i nudi glatke i kontrolirane videozapise.

Canon EOS 850D će se naći u prodaji od travnja 2020.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675