| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Panasonic ima novu ponudu DAB+ radio prijemnika - CroPC.net

Panasonic ima novu ponudu DAB+ radio prijemnika

D30BT savršen je prenosivi DAB+ radio

Panasonic najavljuje tri audioproizvoda kojima su zajednički DAB+ radio, ergonomski dizajn i izvrstan zvuk: SC-DM502 – premium stereosustav, RF-D30BT – radio otporan na vlagu i RC-D8 – DAB+ radio sa satom

Bogat bas i kristalno čisti vokali sustava DM502 rezultat su iznimne kvalitete izrade drvenog kućišta zvučnika. Logičan ergonomski dizajn s velikim gumbima za unaprijed postavljene stanice ugodnim na dodir čini reprodukciju glazbe putem radija, CD-a ili streaminga čistim zadovoljstvom.

D30BT savršen je prenosivi DAB+ radio. Uz Bluetooth i punjenje putem USB-a, on izvrsno funkcionira i s pametnim telefonima. Njegov klasičan dizajn sa zaobljenim rubovima krase veliki gumbi i završna obrada s premium metalnom rešetkom na zvučniku. Dizajn otporan na vlagu, ugrađeni tajmer i mogućnost baterijskog napajanja omogućuju upotrebu ovog uređaja i u kuhinji ili kupaonici. 

D8 DAB+ radio sa satom ima velik zaslon s kojeg se lako čita. S dva alarma za parove koji ustaju u različita vremena. USB-om za punjenje moguće je preko noći napuniti pametne telefone.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675