| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony širi liniju Full-Frame objektiva uz novi FE 20mm F1.8 G Ultra širokokutni Prime objektiv s velikim otvorom blende - CroPC.net

Sony širi liniju Full-Frame objektiva uz novi FE 20mm F1.8 G Ultra širokokutni Prime objektiv s velikim otvorom blende

Kompaktni dizajn i svestranost FE 20 mm F1.8 G čine ga savršenim sve namjenskim objektivom za fotografe i videografe

Osiguravajući izvrsnu razlučivost G objektiva i bokeh, FE 20 mm F1.8 G je kompaktan, lagan, ultra širok - najširi full-frame prime objektiv u liniji E-mount - koji Sonyjevim full-frame korisnicima pruža više slobode snimanja zapanjujućih pejzaža i zvijezda kao i snimanje impresivnih videozapisa

Pametni dizajn objektiva sadrži dva AA (advanced aspherical) elementa, tri staklena elementa ED (Extra-Low Dispersion) za učinkovito suzbijanje kromatske aberacije i pružanje visoke kvalitete slike od ugla do ugla, čak i pri maksimalnom otvoru blende F1.8. Ima izvrsne performanse izbliza, s minimalnom udaljenošću fokusiranja od 0,19 metara (maks. Uvećanje: 0,2 puta) i pruža prekrasan bokeh.

Kompaktni dizajn i svestranost FE 20 mm F1.8 G čine ga savršenim sve namjenskim objektivom za fotografe i videografe. Teži samo 373 g, a njegova mala veličina i mala težina čine ga zaista mobilnim kada se koristi s kompaktnim kućištima E-mounta kao dijelom dobro uravnoteženog sustava koji je idealan za upotrebu na gimbalima ili dodatnim rukohvatima.

Pored toga, upotreba dva XD (extreme dynamic) linearna motora omogućuje brzo, precizno i tiho automatsko fokusiranje kako za fotografije, tako i za snimanje video zapisa.

Dizajniran da bude otporan na prašinu i vlagu[i], te ima fluoridni premaz na prednjem elementu, FE 20 mm F1.8 G vrlo je pouzdan i jednostavan za rukovanje. Nudi prilagodljiv gumb zadržavanja fokusa i prsten otvora blende s klik prekidačem za paljenje i gašenje. Kompatibilan je i s raznim 67 mm filtrima za dodatnu kreativnu kontrolu.

FE 20 mm F1.8 G bit će dostupan u Europi od ožujka 2020. godine, a cijena će mu biti otprilike 1100 eura.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675