| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon najavljuje EOS koji će moći snimati 8K videozapise - CroPC.net

Canon najavljuje EOS koji će moći snimati 8K videozapise

Čineći snimanje sadržaja u kinematografskoj kvaliteti 8K dostupnim u širem rasponu scenarija, EOS R5 je odgovor na sve veću potražnju za videozapisima visoke razlučivosti i kvalitete svih žanrova

Canon najavljuje razvoj novog modela EOS R5 – fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na sustavu EOS R koji donosi brze 8K videozapise visoke razlučivosti te dosad neviđenu stabilizaciju slike, omogućujući fotografima i snimateljima filmova da još više pomiču kreativne granice i uhvate akciju bolje nego ikad prije

EOS R5 nudi velik korak naprijed u performansama uz nevjerojatni mehanički zatvarač sposoban za 12 sličica u sekundi i elektronički zatvarač koji nudi 20 sličica u sekundi. Kombinacija brzine i razlučivosti ovog fotoaparata postavit će nove standarde i učiniti modele bez zrcala savršenim izborom za sve – od fotografa vjenčanja, pa do onih koji snimaju životinje u divljini. EOS R5 uzima revolucionarnu tehnologiju razvijenu za EOS R liniju i podiže je na višu razinu uključivanjem novog internog sustava stabilizacije razvijenog u Canonu. On funkcionira u kombinaciji sa sustavom stabilizacije objektiva i osigurava da snimljene fotografije i videosadržaji budu stabilni i bez trešnje, bez obzira na situaciju.

Čineći snimanje sadržaja u kinematografskoj kvaliteti 8K dostupnim u širem rasponu scenarija, EOS R5 je odgovor na sve veću potražnju za videozapisima visoke razlučivosti i kvalitete svih žanrova. Ovaj fotoaparat nudi četiri puta veću razlučivost od trenutnog standarda u branši od 4K, pa omogućuje kreativcima da snimaju širokokutno u 8K te, kad je to potrebno, sliku izrežu na 4K izlaznu razlučivost.

Canon je najavio i predstavljanje objektiva RF 24-105mm F4-7.1 IS STM – najnovijeg Canonovog modela iz linije RF za sustav EOS R. Canon razvija ukupno devet RF objektiva koji će biti predstavljeni tijekom 2020. godine, uključujući RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM i kompatibilne konvertere RF 1.4x i RF 2x.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675