| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Philips 243B9 je novi monitor za ured - CroPC.net

Philips 243B9 je novi monitor za ured

Philips 243B9 opremljen je nekoliko tehnologija koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu slike koja ne šteti očima

Philips 243B9 opremljen je nekoliko tehnologija koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu slike koja ne šteti očima

Opremljen USB-C docking postajom, super brzim USB 3.2. utorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom, ovaj 24 inčni (60.5 cm) monitor dizajniran je tako da pruži jednostavnost, a opet veću produktivnost na radno mjesto, monitor osigurava udobnost korisnika i smanjeni štetni utjecaj na okoliš zahvaljujući svojem SmartErgo Base postolju, PowerSensor opcijom za uštedu energije i pakiranjem koje se može reciklirati u cijelosti

Dizajniran s ciljem osiguranja jednostavnosti i lakoće korištenja, novi Philips 243B9 monitor korisnicima nudi brzinu i fleksibilnost USB-C docking postaje uz zadržavanje snage. Uz pomoć samo jedno tankog i reverzibilnog priključka, korisnici mogu puniti svoj laptop, gledati videa u visokoj rezoluciji i prenositi podatke viskom brzinom. Ovaj monitor dolazi i s HDMI utorom, što znači da korisnici mogu uživati u visoko kvalitetnom digitalnom video sadržaju te audio zvuku prenešenog putem samo jednog kabela iz AV izvora, uključujući DVD playere, video kamere ili računala.   

Philips 243B9 opremljen je nekoliko tehnologija koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu slike koja ne šteti očima. IPS tehnologija pruža ekstra široke kutove gledanja i oštre i svijetle slike, dok Full HD rezolucija donosi još više detalja i jasnoću slike. Uz to, zahvaljujući LowBlue opciji, monitor ne šteti očima korisnika. Podesivo postolje SmartErgo Base omogućuje ergonomsku udobnost kao i jednostavno upravljanje i pospremanje kablova.

Kao dodatak udobnosti, odličnim performansama i fleksibilnosti, novi Philips monitor je i energetski učinkovit i u skladu s više ekoloških standarda i certifikata, uključujući EnergyStar 7.0, TCO Edge i RoHS. Ugrađeni Power Sensor automatski detektira korisnikovu prisutnost i shodno tome prilagođava svjetlinu monitora za uštedu energije i fo 80 posto, dok Zero Power prekidač osigurava nultu potrošnju energije i dodatno smanjuje ugljični otisak monitora. S kućištem bez PVC / BFR, te bez žive i olova, Philips 243B9 koristi i 85 posto recikliranu plastiku i ambalažni materijal koji se može reciklirati u cijelosti.

Philips 243B9 monitor dostupan je od siječnja 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.629 kuna (bez PDV-a).

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675