| | | | |

powered_by_lenovo_2020 AOC predstavlja dva nova 34 inčna gaming monitora iz G2 serije - CroPC.net

AOC predstavlja dva nova 34 inčna gaming monitora iz G2 serije

Za korisnike koji žele dobiti veliku prednost u igranju, AOC nudi i neke druge gaming značajke
Za korisnike koji žele dobiti veliku prednost u igranju, AOC nudi i neke druge gaming značajke
Za korisnike koji žele dobiti veliku prednost u igranju, AOC nudi i neke druge gaming značajke

CU34G2X monitor može se pohvaliti impresivnom brzinom osvježavanja od 144 Hz, idealnim za strastvene gamere, dok CU34G2 dolazi s brzinom osvježavanja od 100 Hz

Oba modela su opremljena VA panelom koji producira duboke crne tonove, prirodne i živopisne boje te vrlo visok kontrast. Uz visoku brzinu osvježavanja, gameri će uživati u iskustvu igranja bez zastajkivanja ili kidanja slike zahvaljujući AMD FreeSync podršci i vremenu odziva od 1 ms (MPRT) koji osiguravaju glatku igru bez smetnji.

Prva izuzetna karakteristika ovih monitora je impresivan radijus zakrivljenosti od 1500 mm te i ultra-široki omjer slike 21:9 formata. Dodatno horizontalno proširenje ekrana stvara iskustvo poput VR-a pokrivajući korisnikov periferni vid čime se stvara dojam kao da se igra nastavlja i izvan glavnog središta akcije. Ultra-široki omjer slike cijenit će gameri svih žanrova, ali posebno ljubitelji ''first-person'' igara (npr. RPG-ova, simulacija  i utrkujućih igara). Novi monitori ne uljepšavaju samo igranje, već i gledanje filmova postaje drukčije zahvaljujući 21:9 formatu koji je idealan za filmove snimane u 2.35:1 i 2.39:1 formatima radi čega korisnike neće ometati dosadne crne ''crtice'' na ekranu. Široki kutovi gledanja od 178 stupnjeva omogućuju čistu sliku iz svakog kuta gledanja.

Oba modela, CU34G2 i CU34G2X, sa svojim 34 inčnim dijagonalama su približno jednake visine kao i široki 27 inčni monitori 16:9 formata, no pružaju puno više prostora na ekranu te bolju udobnost u obavljanju svakodnevnih zadataka. Prostrani ekran u kombinaciji s visokom 3440 x 1440 rezolucijom rezultira savšenom kombinacijom ugodne i detaljne gustoće piksela od 109 ppi.

Gameri mogu odabrati CU34G2X sa brzinom osvježavanja od 144 Hz ili CU34G2 s brzinom osvježavanja od 100 Hz. No, oba monitora imaju izuzetno brzo vrijeme odziva od 1ms MPRT koje osigurava brzu i oštru sliku bez smetnji u prikazu slike, dok AMD FreeSync podrška eliminira zastajkivanje ili kidanje slike. Zahvaljujući opciji niskog ulaznog kašnjenja, kašnjenje prijenosa između monitora i izvora je minimaliziran.

Oba monitora dolaze s postoljem koje ima mogućnost podešavanja visine, dok Flicker-Free i Low Blue Light tehnologije osiguravaju zdravo korištenje monitora, koliko i ergonomski, toliko i za dobrobit očiju.

Za korisnike koji žele dobiti veliku prednost u igranju, AOC nudi i neke druge gaming značajke. AOC Game Color prilagođava zasićenje boja unaprjeđujući različite razine sive boje i detalja slike, a Dial Point opcija korisnicima omogućuje postavljanje mete na sredinu ekrana kao pomoć za preciznije ciljanje. Monitori imaju i četiri ugrađena USB utora te audio input i output koji olakšavaju spajanje s perifernim uređajima.

Novi AOC CU34G2 i CU34G2X će biti dostupni od siječnja 2020. godine po preporučenim maloprodajnim cijenama od 3.489,00 kn (bez PDV-a za AOC CU34G2) i 4.309,00 kn (bez PDV-a za AOC CU34G2X).

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675