| | | |

Canon predstavlja treći novitet u tročlanoj seriji F2.8L i nov portretni objektiv za nosač RF

Pin It

Uz zadržavanje iznimne kvalitete slike i lakoće korištenja modela RF 85mm F1.2L USM, dodatak objektiva RF 85mm F1.2L USM DS Canonovoj liniji RF odgovor je ovog proizvođača na razne potrebe portretnih fotografaUz zadržavanje iznimne kvalitete slike i lakoće korištenja modela RF 85mm F1.2L USM, dodatak objektiva RF 85mm F1.2L USM DS Canonovoj liniji RF odgovor je ovog proizvođača na razne potrebe portretnih fotografa

Dopunjujući Canonovo „sveto trojstvo“ – seriju F2.8L – za nosač RF,  RF 70-200mm F2.8L IS USM je najkraći i najsvjetliji zamjenjivi objektiv na svijetu sa žarišnom duljinom od 70-200mm f/2.8 za fotoaparate sa zamjenjivim objektivima s 35-milimetarskim senzorom punog kadra

RF 85mm F1.2L USM DS pozicioniran je u ponudi novih proizvoda za RF kao objektiv koji nadopunjuje model RF 85mm F1.2L USM. Dijeleći istu optičku izvrsnost, ali uz dodatak Canonova jedinstvenog DS premaza, RF 85mm F1.2L USM DS ne radi kompromise u kvaliteti prilikom postizanja željenog izgleda s mekim bokehom. Svojom plitkom dubinom polja ovaj je objektiv savršen izbor za snimanje portreta s glatkom pozadinom i privlačenje pozornosti na objekt.

Oba objektiva pridružuju se Canonovoj inovativnoj liniji objektiva RF koji omogućuju fotografima i snimateljima videozapisa da snimaju fotografije i videozapise visoke kvalitete iz svih žanrova: od pejsaža i arhitekture preko portreta i prirode do sporta i medija. Nudeći iznimnu kvalitetu, trajnost i svestranost, ovo je objektiv za sve fotografe – od hobista do profesionalaca – koji žele proširiti svoje vještine i raditi zadivljujuće snimke fotoaparatima iz sustava EOS R u svim scenarijima snimanja.

RF 70-200mm F2.8L IS USM prvi je Canonov objektiv koji podržava elektroničku kontrolu plutajućeg fokusa koja pojedinačno pokreće dvije grupe elemenata u objektivu pomoću Dual Nano USM-ova – s tim je moguće postići visoku razinu tihog rada, uštede energije i brzine rada bez žrtvovanja kompaktne veličine objektiva.

Uz zadržavanje iznimne kvalitete slike i lakoće korištenja modela RF 85mm F1.2L USM, dodatak objektiva RF 85mm F1.2L USM DS Canonovoj liniji RF odgovor je ovog proizvođača na razne potrebe portretnih fotografa. Kombinirajući velik, maksimalan otvor blende od f/1.2 i snimanje izbliza uz minimalnu žarišnu udaljenost od 85 cm i premaz DS, RF 85mm F1.2L USM DS postiže veću izražajnost – njegove mogućnosti dramatičnog zamagljivanja čine da objekt „iskače“ više nego ikad prije.

Taj efekt bokeha moguć je zahvaljujući Canonovom originalnom premazu DS – tehnologiji premaza koji se nanosi parom i ima veliku sposobnost prijenosa u središtu, a nisku sposobnost prijenosa prema rubovima. Premaz DS ne utječe negativno na kvalitetu, a kad je primijenjen na prednje i stražnje površine objektiva, on glatko i mekano zamagljuje cijeli rub bokeha, a ne samo s jedne strane, što se često može vidjeti kod sličnih objektiva na tržištu.

RF 70-200mm F2.8L IS USM i RF 85mm F1.2L USM DS bit će dostupni početkom prosinca.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675