| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Novi Philips 34 inčni zakrivljeni monitor s USB-C priključkom - CroPC.net

Novi Philips 34 inčni zakrivljeni monitor s USB-C priključkom

Monitor dolazi s USB-C docking stanicom s napajanjem, što znači da korisnici mogu iskoristiti čitav niz prikladnih funkcionalnosti kao što su jednostavno povezivanje prijenosnog računala s monitorom jednim kabelom za visoku razlučivost videozapisa i superbrzi prijenos podataka čak i prilikom punjenja prijenosnog računala

Dizajniran da maksimizira produktivnost na radnom mjestu, u udobnosti i stilu, ovaj model nudi idealnu kombinaciju Quad HD CrystalClear slike u zakrivljenom VA zaslonu, ugrađenu USB-C tehnologiju i niz inovativnih značajki koje osiguravaju ergonomsku udobnost kao i ekološku održivost, Philips 346B1C je istinsko rješenje za profesionalce usmjerene na produktivnost u financijskom, bankarskom i drugim B2B sektorima

Philips 346B1C opremljen je s više tehnologija visokih performansi dizajniranih da korisnicima pruže izuzetno iskustvo gledanja. Uz CrystalClear, UltraWide QHD rezoluciju 3440 x 1440 piksela, slike praktički iskaču iz zaslona, dok luksuzno širok formata 21:9 nudi beskonačne mogućnosti, uključujući usporedbu „side-by-side”, XXL pregled proračunskih tablica, visoko detaljne CAD-CAM aplikacije i još mnogo toga. Osim toga, produktivnost  split-screen i multi-device značajki moguća je zahvaljujući MultiView tehnologiji koja korisnicima omogućuje rad istovremeno na više uređaja kao što su prijenosno računalo i osobno računalo i MultiClient integriranom KVM sklopkom koja im omogućuje kontrolu dva odvojena računala pomoću jedne konfiguracije monitora, tipkovnice i miša. Za one koji uživaju u kombinaciji posla s užitkom, ovaj monitor također ima Active-Sync tehnologiju koja jamči glatko osvježavanje slike, munjeviti odziv i fluidno igranje bez artefakata.

Monitor dolazi s USB-C docking stanicom s napajanjem, što znači da korisnici mogu iskoristiti čitav niz prikladnih funkcionalnosti kao što su jednostavno povezivanje prijenosnog računala s monitorom jednim kabelom za visoku razlučivost videozapisa i superbrzi prijenos podataka čak i prilikom punjenja prijenosnog računala.

Svaka minuta provedena ispred Philipsa 346B1C trebala bi biti ugodna. Kako bi se to osiguralo, monitor dolazi opremljen širokim nizom značajki za poboljšanje udobnosti. Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada obećavaju bolju vizualizaciju tijekom rada, EasyRead način rada nudi ugodno iskustvo čitanja kao na papiru, okretanje za 180 stupnjeva, postolje podesivo po visini i VESA nosač osiguravaju optimalan ergonomski komfor. Ugrađeni senzor otkriva i prilagođava se korisnikovoj prisutnosti, smanjujući troškove energije za čak 80 posto. I to nije sve. Monitor ne sadrži živu i olovo, ima EnergyStar 7.0, RoHS i TCO certifikate te je upakiran u 100 posto reciklirani materijal.

Moć produktivnosti, Philips 346B1C monitor bit će dostupan od studenog 2019. godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od 4.449,00 kn.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675