| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon predstavlja EOS M200 - CroPC.net

Canon predstavlja EOS M200

Uz maksimalnu ISO brzinu od 100 – 25600 (uz moguće proširenje do ekvivalenta ISO 51200), DIGIC 8 sprječava zamućenost slike i smanjuje šum prilikom snimanja na tamnijim mjestima kao što su barovi i glazbeni klubovi

Canon EOS M200 kompaktan je i lagan fotoaparat praktičan za nošenje, uz masu samo 299 g (s baterijom i memorijskom karticom) savršen je za svakodnevnu upotrebu jer ne zauzima puno prostora u torbici, elegantan je i moderan izgledom te dostupan u crnoj ili bijeloj boji s kvalitetnim mrežastim kožnim uzorkom

24,1-megapikselni senzor APS-C veličine veći je nego kod uobičajenog pametnog telefona, što znači da daje detaljnije slike koje izgledaju oštro i dojmljivo čak i kad se obrežu ili povećaju radi dijeljenja na društvenim mrežama.

Fotoaparat ima Dual Pixel CMOS AF – tehnologiju koju je razvio Canon, a koja omogućuje bilježenje filmova i slika profesionalnog izgleda tako što objekte koji se kreću drži oštro fokusiranima uz ugodnu zamućenost pozadine. To je savršeno za snimanje superoštrih uspomena s partyja, festivala ili koncerta s automatskim fokusiranjem posebno osjetljivim na slabo osvjetljenje, čak i do EV-4. Dodatak automatskog fokusiranja uz prepoznavanje očiju također pojednostavnjuje snimanje prirodnih izraza lica prijatelja i članova obitelji automatskim zadržavanjem fokusa na objektovim očima.

Uz maksimalnu ISO brzinu od 100 – 25600 (uz moguće proširenje do ekvivalenta ISO 51200), DIGIC 8 sprječava zamućenost slike i smanjuje šum prilikom snimanja na tamnijim mjestima kao što su barovi i glazbeni klubovi. DIGIC 8 dodaje i novu dimenziju pripovijedanju tako što omogućuje snimanje 4K filmova s najvećom razinom oštrine. Canon EOS M200 podiže potencijal pripovijedanja na novu razinu značajkom 4K protoka vremena („time-lapse“) i sposobnošću izrade 4K statičnih slika iz 4K filmova, što je savršeno za detaljno snimanje uspomena.

Dodirni LCD zaslon fotoaparata Canon EOS M200 zakreće se za 180 stupnjeva, što pomaže u izradi vrhunskih selfija kakve nije moguće snimiti pametnim telefonima. 

Canon EOS M200 nudi cijeli niz postavki i alata koji će pomoći svima koji žele sa stvaranja uspomena pomoću pametnog telefona prijeći na nešto više umjetničko i maštovito. Ovaj fotoaparat ima Canonovu značajku Creative Assist – paket efekata, filtara i alata za prilagodbu boja koji se primjenjuju na fotografije prilikom kadriranja slike ili nakon njena snimanja. Moguće je dodati efekte i snimljenim fotografijama, baš kao u aplikacijama za obradu fotografija, uz cijeli niz kreativnih filtara među kojima su zrnata crno-bijela slika, riblje oko i meki fokus.

Kompatibilnost s cjenovno pristupačnom i kreativnom linijom objektiva EF-M dodatno proširuje potencijal fotoaparata Canon EOS M200. Moguć je cijeli niz slikovnih efekata uz širokokutne, telefoto i makro objektive EF-M, a može se koristiti i cijela ponuda EOS objektiva uz prilagodnik za nosač  EF-EOS M.

Aplikacija Canon Camera Connect olakšava i daljinsko snimanje pametnim telefonom ili tabletom, što je savršeno za grupne snimke ili hands-free selfije.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675