| | | |

Huawei FreeBuds 3 slušalice osvojile 11 nagrada na IFA sajmu

Pin It

Kompanija je na IFA 2019 sajmu predstavila Kirin 990 čipset, FreeBuds 3 bežične slušalice s aktivnim blokiranjem vanjske buke, redizajnirani Huawei P30 Pro i WiFi Q2 Pro ruterKompanija je na IFA 2019 sajmu predstavila Kirin 990 čipset, FreeBuds 3 bežične slušalice s aktivnim blokiranjem vanjske buke, redizajnirani Huawei P30 Pro i WiFi Q2 Pro ruter

Huawei je na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu predstavio inovativne proizvode, a jedan od njih su i FreeBuds 3 bežične slušalice

Njihovu važnost i superiornost prepoznali su brojni relevantni svjetski mediji koji su nagradili Huawei FreeBuds 3 s čak 11 nagrada. Huawei je tako dodatno ojačao svoju reputaciju tržišnog lidera kada je riječ o dizajnu proizvoda i inovativnosti.

Kompanija je na IFA 2019 sajmu predstavila Kirin 990 čipset, FreeBuds 3 bežične slušalice s aktivnim blokiranjem vanjske buke, redizajnirani Huawei P30 Pro i WiFi Q2 Pro ruter. Nagrađivani proizvodi vođeni su dobro poznatom Huaweijevom filozofijom koja stavlja korisnika u središte te mu pomoću proizvoda vrhunskih performansi i povezivosti olakšava svakodnevicu.

FreeBuds 3 slušalice istaknule su se malom potrošnjom energije, aktivnim blokiranjem vanjske buke, mogućnošću bežičnog punjenja i smanjenom latencijom zvuka koju će audiofili itekako cijeniti. Napredne mogućnosti povezivosti omogućuje Kirin A1, Huaweijev najnoviji čipset namijenjen audio i nosivim uređajima. Zahvaljujući njemu, slušalice istovremeno korisniku omogućuju vrhunsko audio iskustvo uz energetsku efikasnost pa je za preko 20 sati potrebno samo jednom napuniti njihovo kućište.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675