| | | |

Prijenos podataka u formatu RAW s fotoaparata LUMIX S1H na Atomos Ninja V

Pin It

Na skorašnjem sajmu IBC2019 u Amsterdamu koji počinje 13. rujna bit će demonstriran rad novog fotoaparata Lumix S1H s monitorom Atomos NinjaNa skorašnjem sajmu IBC2019 u Amsterdamu koji počinje 13. rujna bit će demonstriran rad novog fotoaparata Lumix S1H s monitorom Atomos Ninja

Kao prvi fotoaparat punog kadra bez zrcala na svijetu sposoban za interno snimanje 6K videozapisa, LUMIX S1H spaja kvalitetu profesionalnih videokamera kinematografske kvalitete s velikom prenosivošću sustava fotoaparata bez zrcala

S ciljem proširenja funkcija tog fotoaparata i stvaranja optimalnog tijeka rada za tvorce filmova, Panasonic želi ponuditi mogućnost prijenosa izlaznih podataka u formatu RAW radi vrhunske kvalitete i pri vanjskom snimanju te stoga želi potpunu kompatibilnost s 4K/60p HDR monitorom Atomos Ninja V s mogućnošću snimanja.

Na globalnom predstavljanju fotoaparata 27. kolovoza 2019. u Los Angelesu Panasonicov direktor Poslovne jedinice za slikovna rješenja Yosuke Yamane rekao je: “Atomos i Panasonic u dobrom su odnosu i dosad smo ponudili mogućnost snimanja s 4:2:2 10-bitnim 4K HDMI izlaznim podacima za fotoaparate serije LUMIX GH. Sada s tvrtkom Atomos razvijamo izlaz u formatu RAW preko HDMI-ja za S1H.”

Glavni izvršni direktor tvrtke Atomos Jeromy Young dodao je u svojoj izjavi za medije: “Vrlo smo ponosni što nastavljamo razvijati nove revolucionarne tehnologije s tvrtkom Panasonicova kalibra. Obje naše tvrtke posvećene su demokratizaciji snimanja filmova za autore sadržaja, a sposobnosti prijenosa podataka u formatu RAW preko HDMI-ja s fotoaparata S1H na Ninja V velik je korak naprijed u tom nastojanju.”

Na skorašnjem sajmu IBC2019 u Amsterdamu koji počinje 13. rujna bit će demonstriran rad novog fotoaparata Lumix S1H s monitorom Atomos Ninja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675