| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei predstavio FreeBuds 3 True - CroPC.net

Huawei predstavio FreeBuds 3 True

Huawei FreeBuds 3 prve su otvorene TWS slušalice koje podržavaju smanjenje vanjske buke u stvarnom vremenu

Huawei FreeBuds 3 prve su otvorene TWS slušalice koje podržavaju smanjenje vanjske buke u stvarnom vremenu

Huawei je na sajmu IFA koji se održava u njemačkom glavnom gradu predstavio nove FreeBuds 3 True stereo bežične slušalice, riječ o slušalicama koje postavljaju nove trendove u tehnološkoj industriji budući da osiguravaju jedinstveno korisničko iskustvo budući da su opremljene Kirinom A1 – moćnim čipom iz Huaweijeve proizvodnje

Kirin A1 čip spaja tehnološke mogućnosti s umjetnom inteligencijom kako bi proizveo finu digitalnu obradu zvuka s precizno podešenim porgramom visoke osjetljivosti za postizanje spektakularne reprodukcije glazbe i glasa. Novi inteligentni zvuk na FreeBuds 3 True slušalicama odlikuje stabilna povezanost, ultra-nisko kašnjenje i impresivna kontrola buke. Kirin A1 čip osigurava da FreeBuds 3 u svakom trenutku i u svim uvjetima funkcioniraju besprijekorno. Čip moze dinamički prepoznati frekvencijske pojaseve na koje utječe signal od 2.4 GHz. To sve skupa omogućuje ovim slušalicama da se brzo prilagode promjenama okoliša i brže otklone smetnje i buku.

Bluetooth1, dvokanalna tehnologija koju je razvio sam Huawei, isporučuje stereo zvuk koji se istovremeno povezuju s obje slušalice, ali potpuno neovisno. Takav način primanja zvuka rezultira ultra-niskom latencijom i do 190 ms2.

Huawei FreeBuds 3 obogaćen je zaobljenim kućištem koje je dizjanirano tako da se vrlo lako može smjestiti u džep ili bez problema držati na dlanu. Svojim dizajnom Huawei FreeBuds jamče udobno i stabilno nošenje što korisnicima omogućuje da ih drže u uhu satima.

Huawei FreeBuds 3 minimalistički je, ali moderno dizajniran s primjesama crne i sjajne bijele boje.

FreeBuds 3 moguće je bežično puniti, a mogu ih puniti i obrnuto bežični punjači integrirani u pametne telefone. FreeBuds 3 štedi energiju tako da je moguće osigurati 4 sata korištenja iz jednog punjenja ili oko 20 sati kad se slušalice koriste zajedno s kučištem za punjenje.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675