| | | |

Canon EOS R i EOS RP proširuju kompatibilnost s objektivima

Pin It

Novo ažuriranje programske podrške nudi fotografima najnovije dostupne tehničke inovacije, veću kompatibilnost s Canonovim novopredstavljenim objektivima RF i poboljšanu kvalitetu slika snimljenih uz slabo osvjetljenjeNovo ažuriranje programske podrške nudi fotografima najnovije dostupne tehničke inovacije, veću kompatibilnost s Canonovim novopredstavljenim objektivima RF i poboljšanu kvalitetu slika snimljenih uz slabo osvjetljenje

Canon objavljuje dostupnost novih ažuriranja programske podrške za svoje fotoaparate EOS R (verzija 1.3.0) i EOS RP (verzija 1.2.0), dokazujući još jednom svoju predanost unaprjeđenju fotoaparata punog kadra bez zrcala

Novo ažuriranje programske podrške nudi fotografima najnovije dostupne tehničke inovacije, veću kompatibilnost s Canonovim novopredstavljenim objektivima RF i poboljšanu kvalitetu slika snimljenih uz slabo osvjetljenje, što im jamči da će od svog aparata dobiti najbolje rezultate.

Novo ažuriranje programske podrške za EOS R i EOS RP nudi podršku pri korištenju Canonovog objektiva RF 24-240mm F4-6.3 IS USM koji je predstavljen u srpnju 2019. Radi se o prenosivom i svestranom objektivu s 10x zumom koji je savršen za sve: od pejsaža snimljenih širokim kutom do portreta u cijelom kadru, pa čak i krupnih planova sportskih događaja i prirode.

Ta nadogradnja ispravlja i fenomen zatamnjivanja koji se pojavljuje pri vrhu nekih slika snimljenih uz snimanje velikom brzinom sinkronizirano s vanjskom bljeskalicom.

Ažuriranja programske podrške za EOS R i EOS RP mogu se već sada preuzeti sa svih Canonovih web-mjesta iz odjeljka s podrškom.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675