| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony ima nove h.ear slušalice - CroPC.net

Sony ima nove h.ear slušalice

Slušalice WH-H910N imaju impresivno trajanje baterije do 35 sati za cjelodnevno slušanje

Slušalice WH-H910N imaju impresivno trajanje baterije do 35 sati za cjelodnevno slušanje

WH-H910N slušalice učinkovito otklanjaju okolni šum, tako da punu pozornost možete posvetiti glazbi, a zahvaljujući Dual Noise Sensor tehnologiji, hvata se više ambijentalnog zvuka, poboljšavajući vaše iskustvo slušanja

Prilagodljiva kontrola zvuka omogućuje vam da slušate na svoj način automatskom izmjenom postavki zvuka u slušalicama, ovisno o vašem okruženju. U kombinaciji s načinom Quick Attention, nikad se nije bilo lakše izgubiti u glazbi kad ste na otvorenom. Jednostavno držite ruku nad ušnom čašicom za smanjenje glasnoće glazbe i privremeno slušajte okolne zvukove bez uklanjanja slušalica. 

Na raspolaganju je pet upečatljivih boja za slušalice WH-H910N. Birajte između crvene, crne, pepeljasto zelene, narančaste ili plave boje. Možete kombinirati svoje slušalice i Walkman kako biste svoj stil predstavili svijetu.

Kompaktna i lagana, debljina kućišta na WH-H910N slušalicama je smanjena. Razmak između lica i trake za glavu postaje manji za gladak izgled. Oblik slušalice je također redizajniran, maksimizirajući kontaktno područje s licem kako bi se poboljšala udobnost i stabilnost.

Slušalice WH-H910N imaju impresivno trajanje baterije do 35 sati za cjelodnevno slušanje. Ako vam ponestane baterije, slušalice imaju funkciju za brzo punjenje koja vam pruža 2,5 sata zabave uz brzo punjenje od 10 minuta. 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675