| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Predstavljen novi Sony Walkman NW-ZX507 - CroPC.net

Predstavljen novi Sony Walkman NW-ZX507

Vrhunski zvuk s lakoćom je postignut na NW-ZX507 zahvaljujući premium dizajnu

Vrhunski zvuk s lakoćom je postignut na NW-ZX507 zahvaljujući premium dizajnu

Iskusite zvuk visoke kvalitete na NW-ZX507 zahvaljujući Φ4.4mm stabilnoj vezi s ugrađenom DSD Native (11.2MHz) i 384kHz/32bit PCM reprodukcijom podržanom S-master HX tehnologijom

Ugrađena je i DSEE HX potpora koja podiže kvalitetu postojeće glazbe na kvalitetu gotovo visoke rezolucije. DSEE HX procesor radi čak i za vrijeme slušanja glazbe preko streaming servisa.

Vrhunski zvuk s lakoćom je postignut na NW-ZX507 zahvaljujući premium dizajnu. Kućište se sastoji od aluminijskog brušenog okvira i bakreno rezanog bloka za postizanje jasnog i snažnog zvuka, dok novo razvijeni FTCAP (kondenzator visokog polimera) i električni dvoslojni kondenzator rade zajedno kako bi osigurali duboke razine basa. Audio dijelovi, zajedno s vrhunskim spojevima i zvučnim otpornikom, pružaju jasan vokal i zvuk, poboljšavajući svaki detalj vaših omiljenih pjesama

Pomoću Android i Wi-Fi-ja lako možete pristupiti milijunima pjesama za streaming ili ih pomoću omiljenih aplikacija preuzeti izravno na Walkman®, ili se možete povezati s računalom kako biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenih pjesama nikada nije bilo lakše.

S 3,6-inčnim HD zaslonom na dodir, možete slušati sa stilom. Tu je i prikladan USB Type-C priključak i utor za mikro SD karticu, zajedno s fizičkim bočnim tipkama za jednostavniju upotrebu. Dostupan u crnoj boji, NW-ZX507 vam daje autentičan zvuk s kompaktnim, elegantnim tijelom. Osim toga, uz trajanje baterije do 20 sati, možete bezbrižno slušati album nakon albuma.

Kompatibilan je sa Sony Original Music Player aplikacijom stoga možete prilagoditi svoj zvuk za najbolje iskustvo slušanja. Cijena modela NW-ZX507 od 64GB iznosit će otprilike € 830, a na tržištu će biti dostupan u studenom 2019. godine.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675