| | | |

powered_by_lenovo_2020 Epson na sajmu IFA predstavio alternativu velikom TV prijamniku - CroPC.net

Epson na sajmu IFA predstavio alternativu velikom TV prijamniku

S ovim 4K PRO-UHD laserskim projektorima ultra kratke udaljenosti, lako je streamati serije, filmove i još mnogo toga, stavljanjem uređaja (kao što su Amazon Fire TV i Roku Streaming Stick) u skriveni prostor na prednjoj strani uređaja

Projektori EH-LS500B i EH-LS500W donose mogućnost gledanja 4K sadržaja i novi moderan dizajn Epsonovom portfelju laserskih projektora ultra kratke udaljenosti

EH-LS500B i EH-LS500W su jednostavni za postavljanje, uredno se smještaju pored površine za projekciju i dostupni su po konkurentnim cijenama. Za razliku od modela za projiciranje sa standardne udaljenosti, mogu postići veličinu prikaza od 130 inča kada se postave blizu zida. Oba modela imaju elegantne, čiste linije čime se uklapaju u životni i zabavni prostor.

S ovim 4K PRO-UHD laserskim projektorima ultra kratke udaljenosti, lako je streamati serije, filmove i još mnogo toga, stavljanjem uređaja (kao što su Amazon Fire TV i Roku Streaming Stick) u skriveni prostor na prednjoj strani uređaja. Osim toga, korisnici mogu gledati sadržaj s DVD čitača, upravljačke kutije TVa za biranje videozapisa na zahtjev, igraćih konzola i drugih uređaja, koristeći jedan od tri dostupna HDMI priključka projektora. Također, uz projektore dolaze i dva ugrađena zvučnika od 10W kao i HDMI ARC povezivost za integraciju s AV uređajima.

Epsonovi projektori pružaju do tri puta veću osvjetljenost od ostalih DLP projektora2 s jednim čipom, a EH-LS500 također uključuje interpolaciju okvira kao i tehnologiju poboljšanja detalja. S velikom osvjetljenošću od 4000 lumena, ovi dugotrajni laserski projektori su odlični za ležerno gledanje, danju ili noću, kao i za velike događaje poput sportskih prijenosa ili filmova. Uz to, isporučuju definirane detalje u sjenama i duboke nijanse crne boje s kontrastom od 2 500 000:1. Podesive HDR postavke pružaju dodatne mogućnosti.

Đenifer Domba Rogović, menadžer prodaje u kompaniji Epson Balkan, ovom prilikom je izjavila: „Korisnici koji posebno cijene dizajn mogu uživati u doživljaju velikog ekrana od 4K, uz elegantan projektor koji se jednostavno podešava, može streamati sadržaj i trajati će godinama. Stvorili smo projektor za ultra kratke udaljenosti koji je lijep, fleksibilan i jednostavan. Kako je za pojmove laserskog projektora ove kvalitete i dizajna on također i dugotrajan i cijenom pristupačan, očekujemo da će puno više ljudi odlučiti zamijeniti svoj TV prijamnik ovim projektorom."

EH-LS500W/B dostupni su od listopada 2019. godine, te će biti izloženi na sajmu IFA 2019, Berlin, 6-11 rujna, štand 103, dvorana 21. Također će biti izloženi drugi novi dodaci poput modela EF-100W/B, EH-TW7000 i EH-TW7100.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675