| | | |

Projektori LG CineBeam 4K donose vrhunsku kvalitetu slike i pametnu praktičnost na europsko tržište

Pin It

Kompaktniji HU70L projektor pruža impresivno iskustvo kućnog kina s bogatim prikazom slike dijagonale do 140 inča i svjetlinom od impresivnih 1500 ANSI lumena koji pokrivaju 92 posto DCI-P3 prostora bojaKompaktniji HU70L projektor pruža impresivno iskustvo kućnog kina s bogatim prikazom slike dijagonale do 140 inča i svjetlinom od impresivnih 1500 ANSI lumena koji pokrivaju 92 posto DCI-P3 prostora boja

Nova LG-eva linija UHD projektora CineBeam 4K bit će prvi put predstavljena na europskom tržištu na sajmu IFA 2019 u Berlinu, a razvijena je kako bi se zadovoljila rastuća potražnja za svestranim i pametnim rješenjima za kućno kino

LG-ev prvi Ultra Short Throw (UST) 4K UHD CineBeam laserski projektor (model HU85L) i LG 4K UHD CineBeam LED projektor (model HU70L) bit će dostupni u Europi od sljedećeg mjeseca.

Zahvaljujući LG-evoj inovativnoj Wheel-less Laser i LED tehnologiji, oba 4K UHD projektora pružaju izvrsno iskustvo gledanja s nevjerojatnom preciznošću boja. Ova nova tehnologija pomaže svakom modelu da proizvede jasnije slike od uobičajenih Digital Light Processing (DLP) projektora s kotačima boja i praktično uklanja ometajuće vizualne artefakte kao što su efekt duge, zamagljivanje ili izobličenja boje.

Dobitnik višestrukih priznanja, uključujući nagrade 2019 CES Innovation Award, Red Dot Design Award i iF Design Award, projektor HU85L koristi trokanalni laserski sustav kako bi generirao boje s pojedinačnim crvenim i plavim laserskim izvorima svjetlosti i sa zelenom koju je stvorila LG-eva ekskluzivna Wheel-less Laser i LED tehnologija te još jedan izvor plave svjetlosti. Ova jedinstvena konfiguracija rezultira nevjerojatno preciznim bojama, postiže se 97 posto DCI-P3 prostora boja i 12-bitno procesiranje boja za nevjerojatno detaljne i živopisne slike svjetline do 2.700 ANSI lumena. Pomoću UST tehnologije, LG HU85L može se postaviti na samo 5,6 centimetara od zida za projiciranje slike dijagonale 90 inča ili se može postaviti 18 centimetara od zida za ogromnu 120-inčnu sliku.

Kompaktniji HU70L projektor pruža impresivno iskustvo kućnog kina s bogatim prikazom slike dijagonale do 140 inča i svjetlinom od impresivnih 1500 ANSI lumena koji pokrivaju 92 posto DCI-P3 prostora boja. Projektor koristi četiri LED-a za generiranje crvene, zelene i plave boje, a dodatkom četvrtog LED-a postiže se povećanje svjetline slike, kontrasta i stvaranje živopisnijih boja s nijansiranijim tonalitetom (u usporedbi s uobičajenim LED projektorima) koristeći dinamičko podešavanje razine zelene.

S podrškom za HDR10, LG-evi novi projektori očarat će gledatelje realističnom slikom s dubokom crnom i svjetlijim drugim bojama. TruMotion tehnologija čini sliku još prirodnijom, osiguravajući da se kretanje prikazuje glatko i prirodno. Nadalje, zahvaljujući LG-evom upscalingu u šest stupnjeva korisnici Full HD sadržaj mogu gledati u ultra oštroj 4K razlučivosti. Oba CineBeam projektora također nude mnoštvo opcija za streaming sadržaja kao i za razne mogućnosti povezivanja, uključujući USB, HDMI, Ethernet i bežično zrcaljenje (Android i iOS). Uz LG-evu poznatu platformu webOS 4.5, korisnici mogu izravno pristupiti popularnim aplikacijama za streaming kao što su Netflix, Amazon, YouTube i druge koristeći LG-ev intuitivni daljinski upravljač Magic Remote s gumbima koji imaju pozadinsko osvjetljenje za jednostavniju upotrebu čak i u najmračnijim prostorijama.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675