| | | |

powered_by_lenovo_2020 Tri nova Philips Momentum monitora ekskluzivno predstavljena na Gamescomu - CroPC.net

Tri nova Philips Momentum monitora ekskluzivno predstavljena na Gamescomu

Sva tri monitora dolaze s inovativnom Ambiglow tehnologijom koja stvara aureolu svjetlosti zbog čega se zabava proteže i izvan ekrana kako bi se postigao najbolji mogući doživljaj korištenja monitora

Philips najavljuje tri nova Momentum monitora – 55 inčni Philips Momentum 558M1RY (142 cm), 31.5 inčni Philips Momentum 328M1R (80 cm) i 27 inčni Philips Momentum 278M1R (68.6 cm), namijenjeni prvenstveno za ljubitelje igranja na konzolama, ova tri potpuno nova monitora ekskluzivno su predstavljena na ovogodišnjem Gamescom sajmu predstavnicima medija i poslovnim partnerima

Od sva tri nadolazeća modela, ponajviše se ističe raskošan 55 inčni Philips Momentum 558M1RY opremljen UltraClear 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela), frekvencijom osvježavanja od 120 Hz te VESA verficiranim DisplayHDR 1000 koji poziva igrače da uskoče ravno u akciju. Zahvaljujući partnerstvu s Bowers & Wilkins vrhunskim ozvučenjem, ovaj model upotpunjuje svaki trenutak igranja s balansiranim basom, kristalno čistim govorom i općenito prožimajućim zvukom. Monitor daje mogućnost podešavanja zvuka između tri načina što omogućuje korisnicima da dodatno preciziraju doživljaj igranja po svojoj želji.

Bowers & Wilkins posljednjih je 50 godina na čelu inovacija u ozvučenju i svjetski je priznati brend upravo po svojim vrhunskim zvučnicima, slušalicama i ozvučenjima za automobile. Posljednje dvije godine, TP Vision kompanija, ekskluzivni licencirani partner Philips TV-a, u partnerstvu je s Bowers & Wilkins brendom radi stvaranja izvanrednih proizvoda koji okupljaju tehnološku snagu i stručnost obje kompanije kako bi ponudili najbolje u audio-vizualnim performansama, što rezultira brojnim nagradama i priznanjima poput nagrade EISA Home Theatre TV u posljednje dvije godine.

Andy Kerr, drektor marketinga i komunikacija Browers & Wilkinsa ovim je povodom izjavio: „Kvalitetan zvuk je u središtu našeg poslovanja, od naših vrhunskih zvučnika do nagrađivanog partnerstva s Philips TV-om. Iznimno nam je zadovoljstvo što ćemo omogućiti kvalitetu našeg ozvučenja i gejmerima kroz suradnju s Philips Monitors brendom zahvaljujući 55 inčnom Philips Momentum 558M1RY monitoru. Sigurni smo kako ćemo i u ovom području imati jednaki uspjeh kao i do sada.“

Opremljen visokim dinamičkim rasponom HDR 600, 31.5 inčni Philips Momentum 328M1R model prikazuje široki raspon kontrasta pri frekvenciji osvježavanja od 120 Hz i u 4K rezoluciji kako bi vrijeme igranja s tamnijim vizualima bio lakši za oči, što znači da igrači neće promašiti niti jedan skriveni objekt prilikom igranja.

Uz navedena dva modela tu je i novi 27 inčni Philips Momentum 278M1R koji dolazi s frekvencijom osvježavanja od 60 Hz i 4K rezolucijom za prikaz oštrih slika bez „trganja slike“a, a koji isporučuje sve najbolje značajke Philipsa samo u nešto manjem pakiranju.

Sva tri monitora dolaze s inovativnom Ambiglow tehnologijom koja stvara aureolu svjetlosti zbog čega se zabava proteže i izvan ekrana kako bi se postigao najbolji mogući doživljaj korištenja monitora. Uz povećanu preciznost i ravnotežu ovih monitora, monitori su opremljeni s Adaptive-Sync tehnologijom, koja omogućuje glatke slike, te imaju nisko ulazno kašnjenje (input lag). U kombinaciji sa SmartImage tehnologijom, Philips monitori donose vrhunske vizuale za strastvene vlasnike igraćih konzola.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675