| | | |

powered_by_lenovo_2020 Canonovim proizvodima dodijeljeno pet EISA-inih nagrada za 2019. - CroPC.net

Canonovim proizvodima dodijeljeno pet EISA-inih nagrada za 2019.

Već desetljećima Canon razvija ključne komponente slikovnih tehnologija koristeći pritom interne resurse za istraživanje i razvoj cijele ponude: od tijela bez zrcala do objektiva EF

Titule za 2019. potvrđuju Canonovu nenadmašnu optičku izvrsnost i tradiciju, a konkretne nagrade osvojio je EOS RP, kao i  objektivi iz serija RF i EF

Od spektakularnog predstavljanja sustava EOS R u rujnu 2018. Canon je redefinirao granice fotografije dizajnirajući tijela i objektive koji proširuju mogućnosti snimanja fotografima amaterima i profesionalcima, što se odražava i u ovogodišnjim nagradama. 

Canon s ponosom predstavlja nagrađene proizvode:

  • Canon EOS RP ponio je EISA-inu titulu „Best Buy“ fotoaparata punog kadra za 2019./2020.
  • RF 28-70mm F 2L USM proglašen je EISA-inom inovacijom u svijetu objektiva za 2019./2020.
  • RF 50mm F 1.2L USM ponio je titulu EISA-inog standardnog objektiva fiksne žarišne duljine za 2019./2020.
  • RF 24-105mm F 4L IS USM proglašen je EISA-inim standardnim zum objektivom za 2019./2020.
  • EF 600mm f/4L IS III USM proglašen je EISA-inim super-telefoto objektivom fiksne žarišne duljine za 2019./2020.

Već desetljećima Canon razvija ključne komponente slikovnih tehnologija koristeći pritom interne resurse za istraživanje i razvoj cijele ponude: od tijela bez zrcala do objektiva EF. Stručnost i tehničko znanje stvaraju inovativne proizvode koji dobivaju nagrade. Sustav EOS R, osmišljen u skladu s tehnološkim napretkom i povratnim informacijama krajnjih korisnika, nudi sve najbolje od izvornog EOS svijeta. Plitki stražnji fokus nosača objektiva RF i širok promjer od 54 mm omogućili su Canonovim optičkim inženjerima razinu slobode potrebnu za stvaranje nove generacije optike i postizanje ravnoteže između smanjenja dimenzija sustava, slika visoke kvalitete i visokih performansi.

Ranije ove godine Canon je dokazao svoju predanost budućnosti sustava EOS R najavom linije robusnih objektiva. Tijekom 2019. bit će predstavljeno ukupno šest objektiva RF, a u 2020. slijedi dodatno proširenje te ponude. U skoroj budućnosti očekuju se i ažuriranja sustava EOS R, uključujući tiho, brzo i glatko automatsko fokusiranje i konstantan otvor blende. Uz snažan fokus na razvoju novih tehnologija, Canon stvara alate za budućnost slikovne tehnologije, oslanjajući se pritom na sustav EOS R, proširujući njegove mogućnosti i nudeći svestrane proizvode u cijeloj gami – od fotoaparata punog kadra bez zrcala do DSLR-a.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675