| | | |

powered_by_lenovo_2020 LG predstavio novi monitor UltraFine 5K Display - CroPC.net

LG predstavio novi monitor UltraFine 5K Display

Pin It

Monitor LG UltraFine 5K je dizajniran da zadovolji potrebe kreativnih dizajnera, fotografa i snimatelja te predstavlja vrhunsko rješenje širokog zaslona uz precizne detalje i bojuMonitor LG UltraFine 5K je dizajniran da zadovolji potrebe kreativnih dizajnera, fotografa i snimatelja te predstavlja vrhunsko rješenje širokog zaslona uz precizne detalje i boju

LG je predstavio svoj novi 27-inčni monitor UltraFine 5K Display (model 27MD5KL) koji zajedno s 24-inčnim monitorom UltraFine 4K Display (model 24MD4KL) spada u LG-eve visokokvalitetne monitore posebno dizajnirane za najnovije Apple proizvode

LG-evi UltraFine displeji pružaju odličnu kvalitetu slike kad su spojeni na Mac ili iPad Pro. LG UltraFine 5K monitor je dizajniran kako bi poboljšao produktivnost te nudi snažne i sveobuhvatne performanse i najnovije mogućnosti povezivanja. S podrškom za Thunderbolt 3 i USB Type-C, monitor je idealan za najnovije Mac prijenosnike i stolna računala, kao i za iPad Pro. LG-ev 5K monitor omogućava korisnicima da konfiguriraju svestranu Mac radnu stranicu, a video, audio i prijenos podataka odvijaju se putem jednom kabela. Zahvaljujući 94 W snage, UltraFine 5K može putem USB-C ulaza puniti Mac ili iPad.

Monitor LG UltraFine 5K je dizajniran da zadovolji potrebe kreativnih dizajnera, fotografa i snimatelja te predstavlja vrhunsko rješenje širokog zaslona uz precizne detalje i boju. Ima P3 široki spektar boja i svjetlinu od 500 nita za optimizirane slike, a nije potrebna ni kalibracija. Monitor ima 218 piksela po inču (PPI) što rezultira s više od 14,7 milijuna piksela koji stvaraju nevjerojatno realističan prikaz slika i oštar tekst. Ugrađena kamera, mikrofon i stereo zvučnici pružaju bogat multimedijski doživljaj.

LG UltraFine 5K dizajniran je za novu razinu praktičnosti zbog svoje prilagodljive visine i nagiba za maksimalnu udobnost. Kompatibilnost s macOS Mojave 10.14.6 i iOS 12.4 omogućuje korisnicima upravljanje svjetlinom i jačinom zvuka direktno kroz Touch Bar ili tipkovnicu na MacBook Pro. Senzor za ambijentalno osvjetljenje monitora automatski prilagođava svjetlinu na zaslonu kada je spojen s Mac računalom.

S LG UltraFine 4K monitorom zaslona 23,7-inča, deset posto većim od  prethodne verzije, korisnici mogu doživjeti gotovo jednako realistične boje i potpunu pokrivenost P3 širokog spektra boja te 500-nitnu jasnoću. Dizajn, kvaliteta i brzina povezivanja osiguravaju korisnicima mogućnost da u potpunosti iskoriste svoju kreativnost. Uz Mac računala, Thunderbolt 3 priključci se mogu iskoristiti za povezivanje dva 4K displeja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675