| | | |

AOC i Philips predstavljaju nove gaming monitore na gamescomu 2019.

Pin It

Najnoviji Philips monitori koji će biti postavljeni na gamescomu 2019. nude niz formata i značajki koje iskustvo igranja na konzoli podižu na sasvim novu razinuNajnoviji Philips monitori koji će biti postavljeni na gamescomu 2019. nude niz formata i značajki koje iskustvo igranja na konzoli podižu na sasvim novu razinu

Specijalistima za monitore, AOC-u i Philipsu, ove će godine gamescom biti izvrsna prilika za predstavljnje njihovog širokog spektra gaming monitora

AOC će naglasiti svoju vodeću poziciju na tržištu gaming monitora s nekim inovacijama predstavljenim na štandu i tijekom konferencije za novinare. To će uključivati ​​AOC-ove nove modele igara, kao i vrhunske, premium modele iz iznimno hvaljene AGON linije namijenjene najzahtjevnijim igračima.

Najnoviji Philips monitori koji će biti postavljeni na gamescomu 2019. nude niz formata i značajki koje iskustvo igranja na konzoli podižu na sasvim novu razinu. Philips monitori imaju rješenje za sve koji vole igraće konzole. Dođite i otkrijte dobitnu kombinaciju premium slike, vrhunskog zvuka i brzog vremena odziva dostupnih na 27”, 32” i 55” zaslonima.

Od 20. do 22. kolovoza novinari se mogu susresti s predstavnicima AOC-a i MMD-a te zakazati razgovore i intervjue u poslovnoj zoni gamescoma.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675