| | | |

Huawei predstavio svoj prvi 5G pametni telefon – Mate 20 X (5G)

Pin It

Huawei Mate 20 X (5G) bit će dostupan u Hrvatskoj tijekom kolovoza 2019. po preporučenoj prodajnoj cijeni od 7499 HRKHuawei Mate 20 X (5G) bit će dostupan u Hrvatskoj tijekom kolovoza 2019. po preporučenoj prodajnoj cijeni od 7499 HRK

Pogonjen Kirinom 980 i prvim 5G multimode 7nm čipsetom na svijetu, Balongom 5000, najnoviji Huaweijev pametni telefon uvodi korisnike u 5G eru vrhunskim mrežnim brzinama, izvrsnom izvedbom, velikim zaslonom, dugotrajnom baterijom i s još mnogo toga

Zaslon veličine 7,2 inča koristi brojne patentirane tehnologije kako bi podržao samostalne (SA) i nesamostalne (NSA) 5G mrežne modele, kao i ostale generacije mrežnih tehnologija, omogućujući korisnicima brzu vezu bez obzira na zrelost infrastrukture teleoperatera.

Tijekom proteklog desetljeća, Huawei je uložio značajne napore u razvoju 5G-a, prijavljujući znatan broj patenata za svoje čipsete, uređaje i cloud rješenja. Do sada je Huwei uspostavio više od deset 5G R&D centara diljem svijeta, sa stručnim timom od preko 2.000 5G inženjera.

Do lipnja 2019. godine, Huawei je osigurao 50 5G komercijalnih ugovora, od čega 28 u Europi, te je isporučio preko 150 000 5G baznih stanica.

Dual-čipset rješenje koje kombinira već dobro provjereni Kirin 980 i novi Balong 5000 najbolji je dokaz Huaweijevih napora u razvoju mobilnih mrežnih tehnologija. Kao multi-mode čipset nove generacije, Balong 5000 kompatibilan je s više generacija mrežnih tehnologija, od 2G-a pa sve do 5G-a. Prebacivanje s mreže na mrežu se odvija pri niskoj latenciji i potrošnji energije, što znatno poboljšava korisničko iskustvo pri uporabi. Podržan je i fleksibilan rad sa samostalnim i nesamostalnim 5G mrežama, a Huawei Mate 20 X (5G) kompatibilan je s 5G mrežama u bilo kojoj fazi implementacije diljem svijeta.

U iščekivanju novih mogućnosti zabave i produktivnosti koje će donijeti 5G, Huawei Mate 20 X (5G) opremljen je 7,2 inčnim FullView zaslonom koji korisnicima, pogotovo gamerima, pruža veliko područje za razne medijske sadržaje.

Uz bržu povezivost, doći će i do veće potražnje za podatkovnim prometom. 5G će omogućiti povjerljivije medije, bolji streaming video igara te nove funkcionalnosti u aplikacijama. Sve će to zahtijevati više snage, a Huawei Mate 20 X (5G) odgovara zahtjevima baterijom kapaciteta 4.200 mAh.

Huawei Mate 20 X (5G) podržava 40W SuperCharge, rješenje za brzo punjenje certificirano od strane TÜV Rheinlanda – neovisne organizacije koja pruža usluge procjene sigurnosti proizvoda i certifikacije. Huawei Mate 20 X (5G) koristi AI mogućnosti pri optimizaciji baterije kako bi produžio njen vijek trajanja pametnim upravljanjem pozadinskim procesima.

Huawei SuperCool napredno je rješenje za hlađenje koje se sastoji od parnih komora i grafenskih toplinskih cijevčica, a osigurava da Huawei Mate 20 X (5G) ostaje hladan čak i pri reprodukciji videozapisa visoke razlučivosti ili pokretanja grafički zahtjevnih aplikacija.Gamere će sigurno oduševiti i činjenica da uređaj dolazi s 8GB RAM-a te 256GB interne memorije.

Huawei Mate 20 X (5G) opremljen je Matrix kamerom koja se sastoji od tri Leica objektiva: širokokutnog 40MP, ultra-širokokutnog 20 MP i telefoto 8MP. Od ultra-širokokutne do makro fotografije, Matrix kamera omogućuje izvanredno iskustvo fotografiranja. AI mogućnosti u sinergiji su s kamerama kako bi fotografija na pametnim telefonima dosegla nove razine.

Huawei Mate 20 X (5G) bit će dostupan u Hrvatskoj tijekom kolovoza 2019. po preporučenoj prodajnoj cijeni od 7499 HRK.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675