| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Kako do besplatne zamjene zaslona na Huawei uređaju? - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Kako do besplatne zamjene zaslona na Huawei uređaju?

Huawei se na ovaj korak odlučio nakon što je u suradnji s IPSOS-om proveo istraživanje među korisnicima pametnih telefona u kojem su ispitanici izrazili svoje najveće strahove vezane za posjedovanje smartphonea

Huawei je kompanija u kojoj korisnici imaju apsolutni prioritet i prema njima se odnosi kao prema partnerima, takvo stajalište još je jednom potvrđeno kampanjom “Huawei Cares”, riječ je o novoj usluzi zahvaljujući kojoj će svi novi vlasnici Huaweijevih pametnih telefona iz P30 serije (P30 Pro, P30 i P30 lite) kupljenih od 10. do 31. srpnja ove godine steći pravo registriranja na Huawei Cares

U roku od 12 mjeseci od trenutka registracije korisnici će moći iskoristiti jednu besplatnu zamjenu zaslona ili zamjenu stražnjeg poklopca prilikom slučajnih oštećenja uređaja i to potpuno pouzdano i besplatno.

Huawei se na ovaj korak odlučio nakon što je u suradnji s IPSOS-om proveo istraživanje među korisnicima pametnih telefona u kojem su ispitanici izrazili svoje najveće strahove vezane za posjedovanje smartphonea. Istraživanje je provedeno on line u lipnju 2019. godine među ispitanicima od 18-55 godina u srednjoj, istočnoj i sjevernoj Europi.

Treba istaknuti i veliki broj onih ispitanika (85%) koji smatraju da bi proizvođači trebali biti solidarniji s korisnicima kod slučajeva oštećenja ili kvara uređaja. Isti ti ispitanici ukazali su i na pretjerano skupe troškove kod zamjene oštećenog zaslona, njih čak 90 %.

Kad je riječ o rezultatima iz regije, glavni i najveći strah je također puknuće zaslona, to je potvrdilo 68 % ispitanika. Također, u regiji kao i u ostatku Eruope korisnici smatraju da bi proizvođači trebali više mariti za uređaje korisnika (39%) upravo zbog činjenice što su servisi i konkretno trošak zamjene stakla iznimno visoki, a što smatra 51 % ispitanika. 

Huawei Cares usluga dostupna je u Hrvatskoj svima koji kupe uređaj iz Huawei P30 serije (P30 Pro, P30 ili P30 lite) kod ovlaštenih hrvatskih distributera od 10. srpnja do 31. srpnja ove godine. Kupljene uređaje je potrebno registrirati putem HiCare aplikacije te vrijedi godinu dana od dana registracije, a uključuje jednokratnu zamjenu oštećenog zaslona zbog pada, udarca ili pritiska tijekom normalne uporabe.

Osim toga, u sklopu Huawei Cares kampanje korisnicima će na raspolaganju svakog zadnjeg četvrtka, petka i subote u mjesecu biti na raspolaganju “Dani servisa” prilikom kojeg će korisnici u odabranim servisnim centrima moći potpuno besplatno nanijeti zaštitni film za zaslon te dobiti 20% popusta za sve vanjamstvene popravke.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675