| | | | |

powered_by_lenovo_2020 A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju  - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

A1 Alpha dolazi s osmojezgrenim 4x1.6 GHz ARM i 4x1,2 GHz Cortex-A55 procesorom koji pruža sigurnost u radu i veliku brzinu uređaja

A1 Alpha dolazi s osmojezgrenim 4x1.6 GHz ARM i 4x1,2 GHz Cortex-A55 procesorom koji pruža sigurnost u radu i veliku brzinu uređaja

Nakon što je u srpnju prošle godine A1 Telekom Austria Grupa uspješno lansirala svoj prvi pametni telefon - A1 Smart N9, ponuda mobilnih uređaja tvrtke A1 Hrvatska sada je bogatija za novi pametni telefon vrhunskih performansi po pristupačnoj cijeni, A1 Alpha

Riječ je o cjenovno pristupačnom uređaju odličnih performansi, koji se ističe velikim 6.26-inčnim ekranom u omjeru 19:9, 3 GB RAM-a i 64GB podatkovne memorije, dvostrukom AI kamerom od 13 i 2 megapiksela koja omogućuje stvaranje fotografija s bokeh efektom, osmojezgrenim procesorom s integriranim AI algoritmom za postizanje boljih performansi i optimizacije te visokom razinom sigurnosti prilikom otključavanja mobilnog uređaja licem i otiskom prsta. A1 Alpha  u ponudu A1 Hrvatska dolazi u crnoj i trikiznoj boji, a dostupan je u A1 prodajnim mjestima i na webshopu u Mobilnoj M  tarifi po cijeni od 9 kn jednokratno.

A1 Alpha mobilni uređaj krasi ekran od ruba do ruba s posebnim notchom u obliku kapi vode na vrhu ekrana za fluidni i vizualno primamljiv dizajn. Iako je riječ o 6.26-inčnom ekranu, mobilni je uređaj zadržao optimalnu veličinu za udobnost prilikom korištenja i držanja u ruci. Veliki ekran nudi vrhunsko iskustvo gledanja video sadržaja putem raznih streaming i video aplikacija te igranja mobilnih video igara. A1 Alpha podržava veliki font i oštrinu što je odlična vijest za sve one koji tijekom ljetnih dana uživaju čitajući knjige.

Mobilni uređaj sadrži dvije kamere sa stražnje strane od 13 i 2 MP te prednju kameru od 8 MP uz značajku AI Bokeh za raspoznavanje pozadine i objekta što pruža dodatne mogućnosti prilikom fotografiranja. Također, A1 Alpha može u realnom vremenu prepoznati različite scene prilikom fotografiranja, uključujući portrete, mačke, pse, tekstove, biljke i dr. Auto HDR mogućnost osigurava svim korisnicima snimanje življih i detaljnijih fotografija s jačim i istaknutijim kontrastom.

A1 Alpha dolazi s osmojezgrenim 4x1.6 GHz ARM i 4x1,2 GHz Cortex-A55 procesorom koji pruža sigurnost u radu i veliku brzinu uređaja. Procesorom upravlja značajka AI performance engine koji omogućuje optimizaciju rada procesora za što kvalitetniji multitasking i vrhunsko iskustvo igranja video igara. Pokreće ga izdržljiva 3200mAh baterija s mogućnošću pametnog čuvanja energije koja će osigurati optimalnu potrošnju baterije uz očuvanje njezinog vijeka trajanja.

Otključavanje putem prepoznavanja lica ili otiska prsta osigurava visoku razinu sigurnosti. Pritom se značajka prepoznavanja lica ističe mapiranjem više od 1000 jedinstvenih točaka te posebnim inteligentnim algoritmom koji u realnom vremenu odrađuje brzo i sigurno otključavanje mobilnog uređaja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675