| | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei P30 Pro proglašen najboljim pametnim telefonom na MWC-u u Shanghaiju - CroPC.net

Huawei P30 Pro proglašen najboljim pametnim telefonom na MWC-u u Shanghaiju

Pin It

Vrijedno je spomenuti kako je u veljači 2019. godine Huawei Mate 20 Pro osvojio nagradu za najbolji smartphone od GSMA zahvaljujući snažnim performansama, izvrsnoj fotografiji, dugotrajnoj bateriji, inovativnim rješenjima punjenja uređaja te revolucionarnom dizajnuVrijedno je spomenuti kako je u veljači 2019. godine Huawei Mate 20 Pro osvojio nagradu za najbolji smartphone od GSMA zahvaljujući snažnim performansama, izvrsnoj fotografiji, dugotrajnoj bateriji, inovativnim rješenjima punjenja uređaja te revolucionarnom dizajnu

Huawei P30 Pro proglašen je najboljim pametnim telefonom na ovogodišnjem MWC 2019 Shanghai Summitu gdje je osvojio nagradu nazvanu Best Smartphone 2019 Award of Asia Mobile Awards

Izvrsno prihvaćenu od potrošača diljem svijeta, P30 seriju brojni mediji hvale još od premijernog predstavljanja. Huawei P30 Pro nudi izvanredno korisničko iskustvo sa četverostrukom SuperSensing Leica kamerom, 10X hibridnim zumom, izuzetno dugotrajnom baterijom te novom Breathing Crystal bojom. Prodaja je dosegla 10 milijuna primjeraka u samo 85 dana od predstavljanja, što je čak 62 dana manje no što je za istu brojku bilo potrebno P20 seriji, čime je srušen prodajni rekord Huaweijevih perjanica.

Četverostruka SuperSensing Leica kamera iznova definira pravila digitalne fotografije, prisutna više od 40 godina, pomoću višestrukih tehnoloških otkrića te tako pomiče svijet mobilne fotografije u novu fazu. Kamera se sastoji od inovativnih komponenti poput SuperZoom objektiva s periskopskim dizajnom, SuperSpectrum senzora i ToF objektiva kako bi korisnici uživali u nevjerojatnom zumu i još boljem doživljaju pri slabom osvjetljenju. Fotografske mogućnosti uređaja prepoznali su korisnici širom svijeta.

Vrijedno je spomenuti kako je u veljači 2019. godine Huawei Mate 20 Pro osvojio nagradu za najbolji smartphone od GSMA zahvaljujući snažnim performansama, izvrsnoj fotografiji, dugotrajnoj bateriji, inovativnim rješenjima punjenja uređaja te revolucionarnom dizajnu.

Huawei Consumer Business Group uvijek je predan stvaranju vrijednosti za potrošače kroz inovacije. Ostvareni su brojni revolucionarni pomaci postignuti na području performansi, fotografije, umjetne inteligencije, komunikacije i dizajna, a korisničko iskustvo i konkurentnost proizvoda značajno su poboljšani. Huawei je u proteklom desetljeću uložio više od 480 milijardi kineskih juana (oko 73 milijarde dolara), a do kraja 2018. godine kompanija je registrirala 87.805 patenata. Huawei će i u budućnosti nastaviti voditi trendove na tržištu pametnih telefona kroz ulaganja u istraživanje i razvoj, a korisnicima će svakodnevicu olakšavati pametne tehnološke inovacije.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Audison Prima Sound Pack
koncertna dvorana na kotačima
Test: Goodram CARD IRDM
kartica visokih performansi
Vozili smo: Audi A4 35 TDI S tronic Advanced Plus
uspješno zatezanje bora
Test: Carly Universal Adapter
jedan za sve
Test: Huawei Watch GT2
bolji od prethodnika
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675