| | | |

Huawei P30 Pro proglašen najboljim pametnim telefonom na European Hardware Awards 2019

Pin It

Niz inovativnih značajki pomogao je Huaweiju da postigne prepoznatljivost kod brojnih vrhunskih urednika, uključujući izvrsni optički SuperZoom objektivNiz inovativnih značajki pomogao je Huaweiju da postigne prepoznatljivost kod brojnih vrhunskih urednika, uključujući izvrsni optički SuperZoom objektiv

European Hardware Association proglasio je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom u 2019. godini, uređaj je tako potvrdio svoju poziciju na samom vrhu kategorije pametnih telefona na EHA Awards 2019

U pripremi za petu godišnju dodjelu nagrada sudjelovalo je preko 100 iskusnih urednika vodećih europskih tehnoloških medija koji su testirali, nominirali, a potom i glasali za najbolje uređaje. Prošlogodišnja nagrada za najbolji smartphone dodijeljena je Huaweiju P20 Pro, a ovogodišnja nagrada pripala je Huaweiju P30 Pro čime je ponovno potvrđena reputacija izvrsnosti brenda na komunikacijskom tržištu.

Niz inovativnih značajki pomogao je Huaweiju da postigne prepoznatljivost kod brojnih vrhunskih urednika, uključujući izvrsni optički SuperZoom objektiv, novu Huawei Time od Flight (ToF) kameru, kao i poboljšanu tehnologiju optičke i AI stabilizacije slike.

Naime, članice European Hardware Association-a kroz deset su godina objavile više od 250.000 tehnoloških članaka, a upravo znanje i iskustvo čini European Hardware Association relevantnim za davanje uvida na tržištu.

„Oduševljeni smo činjenicom da je Huawei još jednom odnio EHA nagradu za najbolji pametni telefon. Zaslužena pobjeda Huaweija P30 Pro stavlja ga na tron kao najbolji pametni telefon na tržištu, prepoznajući ga kao proizvod koji uistinu mijenja tržište“, istaknuli su iz European Hardware Association-a.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Marketing Video fotter

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675