| | | |

Prednja i stražnja kamera Galaxy S10 5G pametnog telefona zauzele vrh prestižne DxOMark ljestvice

Pin It

Galaxy S10 5G ima ukupno šest kamera - dvije na prednjoj i četiri na stražnjoj straniGalaxy S10 5G ima ukupno šest kamera - dvije na prednjoj i četiri na stražnjoj strani

Samsung Galaxy S10 5G zauzeo je prvo mjesto na ljestvici tvrtke DxOMark za prednju i stražnju kameru, DxOMark na pouzdan i nezavisan način ispituje kvalitetu fotografije snimljene kamerom pametnih telefona

Koristeći nepristrane i vjerodostojne obrasce testiranja, DxOMark korisnicima pruža nepristranu i pouzdanu ocjenu za performanse i kvalitetu kamera.

Stražnja kamera Galaxy S10 5G pametnog telefona, koja se koristi za fotografiranje fotografija i snimanje videozapisa, zauzela je prvo mjesto na DxOMark ljestvici s ukupnom ocjenom od 112 bodova. Pri tome je 117 bodova osvojila u kategoriji mobilne fotografije, a 100 bodova u kategoriji  videozapisa. Samsung Galaxy S10 5G prvi je uređaj koji je dosegao 100 bodova. DxOMarkovo testiranje je pokazalo kako stražnja kamera Galaxy S10 5G omogućuje fotografiranje uz brz i precizan autofokus, ali isto tako i vrhunski očuvane detalje, boje i ekspoziciju u različitim uvjetima.

Prednja kamera Galaxy S10 5G uređaja također se nalazi na vrhu prestižne DxOMark liste s ukupno 97 boda, pri čemu je 114 bodova osvojila u kategoriji mobilne fotografije, a 90 bodova u kategoriji videozapisa. Za procjenu performansi kamere Galaxy S10 5G pametnog telefona, DxOMark je testirao ekspoziciju i kontrast, boju, autofokus, teksturu, buku, bljeskalicu, artefakte, zumiranje te efekt zamućivanja pod uvjetima slabog osvjetljenja, unutarnje i jake svjetlosti.

Galaxy S10 5G ima ukupno šest kamera - dvije na prednjoj i četiri na stražnjoj strani. Njegova prednja kamera s Dual Pixel AF Selfie značajkom donosi drugačiji doživljaj prilikom fotografiranja selfieja, dok stražnja kamera, uz ultra široke leće, korisnicima omogućuje savršeno širok kut snimanja te bezbrižno kreiranje i dijeljenje sadržaja. Galaxy S10 5G fotografiranje dovodi do savršenstva te značajno nadograđuje kameru pametnog telefona zahvaljujući neuralnoj procesnoj jedinici (NPU), uključujući i 3D dubinsku kameru. Ova dubinska kamera daje informacije o vremenu potrebnom da se svjetlosni signal odbije od predmeta kako bi se postigao efekt zamućenja prilikom snimanja videa (za Video Live focus) ili izmjerili objekti pomoću Quick Measure značajke.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675