| | | |

powered_by_lenovo_2020 EMUI 9.0 nadogradnja za HONOR 8X - CroPC.net

EMUI 9.0 nadogradnja za HONOR 8X

Pin It

Jedna od najznačajnijih inovacija kod EMUI-ja 9.0 je Password Vault, odnosno trezor za zaporke, koji pruža veću sigurnost za korisničke podatke i lozinkeJedna od najznačajnijih inovacija kod EMUI-ja 9.0 je Password Vault, odnosno trezor za zaporke, koji pruža veću sigurnost za korisničke podatke i lozinke

EMUI 9.0, nova verzija korisničkog sučelja Honor, dostupan je od sredine ožujka korisnicima Honora 8X

HOTA ažuriranja će se izvršavati do 11. travnja. Temeljen na Androidu 9.0 Pie, EMUI 9.0 pruža vrhunske inovacije za pametniji i jednostavniji operativni sustav. Ove inovacije značajno poboljšavaju korisničko iskustvo što se tiče sigurnosti, pametnih značajki koje pokreće umjetna inteligencija (AI), upravljanja uređajem i njegovog korištenja.

Jedna od najznačajnijih inovacija kod EMUI-ja 9.0 je Password Vault, odnosno trezor za zaporke, koji pruža veću sigurnost za korisničke podatke i lozinke. Ažuriranje također korisnicima čini AI pristupačnijim uz HiVision – asistenta za putovanja, kupovinu i prevođenje koji koristi mogućnosti proširene stvarnosti (AR). Nadograđeni sustav uvodi bežično projiciranje, koje pruža iskustvo slično radu na stolnom računalu kada je uređaj bežično povezan s podržanim televizorom ili monitorom. Korisnici izravno s uređaja mogu projicirati prezentacije, fotografije, videozapise ili igre na veći zaslon.

Ukupno gledajući, EMUI 9.0 dizajniran je kao lagani operativni sustav koji čini uređaj bržim, čišćim i lakšim za korištenje. Nova verzija povećava ukupnu operativnu učinkovitost za 12,9 posto i drastično skraćuje vrijeme pokretanja aplikacija. Novi navigacijski sustav smanjio je broj stavki postavljanja EMUI-ja za 10 posto, što značajno pojednostavljuje korištenje. Još jedna ključna značajka EMUI-ja 9.0 je prirodni UX dizajn koji osigurava dosljednost s minimalističkim stilom inspiriranim prirodom.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675