| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huaweijeva serija Mate 20 isporučena u više od 10 milijuna primjeraka - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Huaweijeva serija Mate 20 isporučena u više od 10 milijuna primjeraka

Valja spomenuti kako su Huaweiju Mate 20 Pro uručena i službena priznanja za jedinstven spoj tehnologije i dizajna

Huaweijeva poslovna grupa za potrošače (CBG) objavila je kako je njihova Mate 20 serija do sada isporučena u više od 10 milijuna primjeraka

Zahvaljujući inovativnom dizajnu i izvrsnim performansama, perjanica serije - mobitel Mate 20 Pro osim izvanrednih prodajnih rezultata od lansiranja do danas zavrijedio je i stručno priznanje od vodećih svjetskih tehnoloških medija. Po mnogima je, naime, proglašen najboljim mobitelom na svijetu.

Serija Mate je kombinirajući najnovije tehnološke trendove s atraktivnim dizajnom i bojama Emerald Green i Midnight Blue korisnicima dala novi osjećaj za stil. Pokazalo se kako je takva estetika mobitela iz Mate 20 serije priskrbila najviše obožavatelja među poslovnim te modno osviještenim korisnicima.

Valja spomenuti kako su Huaweiju Mate 20 Pro uručena i službena priznanja za jedinstven spoj tehnologije i dizajna. Na Mobile World Congressu 2019., GSMA koji je organizator spomenutog eventa proglasio je Mate 20 Pro “najboljim pametnim telefonom godine”, ostavivši tako mnoge flagshipe konkurentskih proizvođača da Huaweiju pušu za vratom.

Sve to rezultat je usredotočenosti Huaweija na stvaranje dodatnih vrijednosti za potrošače poput zavidnih performansi, mogućnosti kamere, umjetne inteligencije…

“Mi gledamo u budućnost, tako da će benefite svega što dobro napravimo u kompaniji osjećati najviše krajnji korisnici. Naš je cilj da kao lider u industriji našim korisnicima pružimo inteligentno, nadahnuto i korisno iskustvo na našim uređajima”, kazao je Kevin Ho, predsjednik Huaweijeve poslovne grupe.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675