| | | |

Suradnja Honora i Moschina

Pin It

Ovom novom suradnjom, HONOR je otvorio vrata za suradnju s drugim modnim markama i proširio svoj brand za buduće suradnjeOvom novom suradnjom, HONOR je otvorio vrata za suradnju s drugim modnim markama i proširio svoj brand za buduće suradnje

Honor je udružio snage s poznatom talijanskom luksuznom modnom markom MOSCHINO kako bi stvorio seriju vrhunskih pametnih telefona za globalnu zajednicu „slashija“ koji zahtijevaju vrhunsku tehnologiju i hrabru modu u jednom paketu

Današnji „slashiji“ - moderni, elegantni potrošači s mnogo interesa, zahtijevaju da moda i tehnologija idu ruku pod ruku. Kolaborativni pametni telefon sinonim je za osobni stil i novi izbor za modno osvještene osobe. Ekskluzivni program Honor X MOSCHINO uključuje dvije zajednički dizajnirane verzije ograničenog izdanja Honorovog vodećeg telefona View20. Partnerstvo označava važnu fazu globalne ekspanzije HonorA, predstavljajući savršen spoj između vrhunskih performansi i luksuzne mode.

Inspirirana individualnošću i raznolikošću, suradnja slavi dvije vrijednosti koje Honor i MOSCHINO čine savršenim spojem, uspostavljanjem i uključivanjem zajednice temeljene na tim zajedničkim načelima.

Ovo je prva suradnja tvrtke MOSCHINO s telefonima pod kreativnim vodstvom Jeremyja Scotta, koji je poznat po svom neočekivanim originalnim dizajnom. Partnerstvo između HonorA i MOSCHINA pokazuje želju obiju robnih marki da istraže nove načine za pomicanje granica s ironičkom estetikom.

Ovom novom suradnjom, Honor je otvorio vrata za suradnju s drugim modnim markama i proširio svoj brand za buduće suradnje.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675