| | | |

Huawei će kroz radionice na Bug Future Showu demonstrirati moć svojih mobilnih kamera

Pin It

Tot će kroz svoje predavanje demonstirati kako svoj Huawei Mate 20 Pro koristi prilikom stvaranja filmaTot će kroz svoje predavanje demonstirati kako svoj Huawei Mate 20 Pro koristi prilikom stvaranja filma

„Može li se mobitelom snimiti video visoke kvalitete?“ i „Što nam omogućuje trostruka mobilna kamera?“ pitanja su na koja ćemo dobiti odgovore na nadolazećem Bug Future Showu sljedeći četvrtak, 7. veljače, u zagrebačkom kinu Europa

Pored brojnih govornika, predavanja će također održati i direktor fotografije Filip Tot te nagrađivani fotograf i vlasnik digitalne marketinške agencije Domagoj Sever. Obojica će kroz svoje dosadašnje iskustvo i rad objasniti glavne razlike između klasične opreme za snimanje i fotografiju te pametnih telefona kada je u pitanju stvaranje vizualnog sadržaja.

Tot će kroz svoje predavanje demonstirati kako svoj Huawei Mate 20 Pro koristi prilikom stvaranja filma, od samog početka kada je u pitanju mapping snimateljskog scenarija, korištenje aplikacija za izračunavanje najboljeg osvjetljenja tijekom snimanja, do korištenja AI cinema modea prilikom snimanja, a ujedno će pričati i o sve brže rastućoj važnosti mobitela u filmskoj i video industriji. Sever će uz pomoć svog Huawei P20 Pro pametnog telefona s trostrukom Leica kamerom prikazati sve trikove koje skriva mobilna fotografija današnjice.

Filip Tot renomirani je snimatelj i autor mnogih igranih filmova, a najponosniji je na film Aleksi koji je izašao prošle godine u režiji Barbare Vrkić, dok je Domagoj Sever pobjeđivao na brojnim međunarodnim foto natječajima. Njegova fotografija Zlatni rat izabrana je među 52 najljepša pejzaža na svijetu u 2018. godine po izboru urednika National Geographica.

Ulaz na Bug Future Show 2019 je besplatan, ali moguć isključivo s pozivnicom i promotivnim kôdom koji se šalje putem maila. Više informacija možete saznati na službenim stranicama ili upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675