| | | |

Huawei Mate 20 Pro na testiranju kod Elle Dvornik

Pin It

Kako bi testirala neke od njegovih najzanimljivijih značajki te općenitu izdržljivost samog uređaja, njegova velika obožavateljica i influencerica, Ella Dvornik odlučila je sudjelovati u Mate 20 Pro izazovuKako bi testirala neke od njegovih najzanimljivijih značajki te općenitu izdržljivost samog uređaja, njegova velika obožavateljica i influencerica, Ella Dvornik odlučila je sudjelovati u Mate 20 Pro izazovu

Huawei je svojim Mate 20 Pro flagshipom oduševio brojne recenzente koji su ga za to nagradili brojnim nagradama, ali i korisnike koji su svoje oduševljenje pokazali brojem kupljenih primjeraka

Kako bi testirala neke od njegovih najzanimljivijih značajki te općenitu izdržljivost samog uređaja, njegova velika obožavateljica i influencerica, Ella Dvornik odlučila je sudjelovati u Mate 20 Pro izazovu. Kroz svoje je društvene mreže pozvala sve svoje pratitelje da joj zadaju izazove u kojima bi voljeli vidjeti njen Huawei Mate 20 Pro pametni telefon. Od mnogobrojnih ideja, Ella će odabrati najkreativniji izazov te ga odraditi kako bi dokazala izdržljivost ovog Huaweijevog flagshipa.

Osim nevjerojatnih performansi koje ima, ovaj se uređaj istaknuo i dugotrajnom baterijom kapaciteta 4200 mAh koja je oduševila sve one koji su uređaj imali prilike koristiti. Uređaj je opremljen 40 W brzim punjenjem pa se baterija za samo 30 minuta napuni do 70 % kapaciteta. Lista inovacija koje je Huawei predstavio ovim uređajem poprilično je dugačka, a neki od najistaknutijih su: ugrađivanje čitača otiska prsta ispod zaslona čime se omogućilo korištenje ove funkcije bez podizanja smartphonea, bežično reverzibilno punjenje apsolutni je novitet na pametnim telefonima, a tu je i IP68 standard koji garantira da uređaj može izdržati 30 minuta u vodi na dubini od 1,5 metara.

Sve ove inovacije omogućuju korisnicima da uživaju u brojnim aktivnostima na otvorenom, bez brige da će ih pametni telefon ostaviti na cjedilu, a izazov je idealna prilika da zainteresirani provjere kako će se uređaj ponašati prilikom zahtjevnih situacija. Također, na ovaj će se način najbolje vidjeti što je sve u stanju uređaj napraviti kroz izazov uvijek zabavne i zanimljive Elle Dvornik. Svoje kreativne ideje zabavnih izazova možete predložiti na linku.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675