| | | |

Honor Magic2 predstavljen u Pekingu

Pin It

Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je “ultra-jednostavno” dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba)Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je “ultra-jednostavno” dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba)

Nadovezujući se na uspjeh prvog i pravog pametnog telefona na svijetu kojeg pokreće umjetna inteligencija – Honora Magic, predstavljenog 2016. godine, Honor Magic2 je podiže pametne telefone na potpuno novu razinu

Razlog tome je velik broj futurističkih tehnoloških značajki: s prvim na svijetu Full-View zaslonom s kliznim mehanizmom Magic Slide postignuto je da zaslon prekriva gotovo 100 % prednje površine uređaja; procesor nove generacije Kirin 980 pruža veću inteligenciju i AI procesorsku moć; tu je i YOYO, moćan virtualni asistent za pametan život sa sposobnošću čitanja misli i strojnog učenja; te šest kamera ojačanih umjetnom inteligencijom koje pružaju revolucionarno iskustvo u fotografiranju.

Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je “ultra-jednostavno” dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba). Prednji dio pametnog telefona je gotovo u potpunosti prekriven zaslonom koji u sebi ima optičku tehnologiju prepoznavanja otiska prsta. Svakim pomakom kliznog mehanizma otvaraju se vrata spektakularnog vizualnog iskustva.

Predstavljajući sveobuhvatnu nadogradnju na inteligentnoj fronti, Honor Magic2 pokreće procesor Kirin 980, prvi dvojezgreni NPU procesor na svijetu. Snaga procesora visokih performansi korisnicima, uz pomoć umjetne inteligencije, pruža iznimno korisničko iskustvo.

Sa svoje tri stražnje kamere razlučivosti 24MP i izuzetno širokim kutom od 17mm i tri prednje kamere na izvlačenje razlučivosti 16MP, Honor Magic2 pruža revolucionarno iskustvo u fotografiranju. Osim što stražnja AI kamera automatski retušira fotografije finim podešavanjem parametara, prednja kamera na izvlačenje također koristi 3D prepoznavanje lica visoke razine i značajke portretnog osvjetljenja, stvarajući umjetničke selfije s odličnim efektima uljepšavanja i pozadinskog zamućenja (bokeh).

Telefon će korisnicima pružiti neusporediv doživljaj zahvaljujući YOYO-u, zaslonu punog prikaza s kliznim mehanizmom Magic Slide, procesoru Kirin 980, rashladnoj tehnologiji na bazi grafena, Supercharge tehnologiji brzog punjenja od 40W s certifikatom tvrtke TÜV Rheinland, 3D bioničnim svjetlosnim detektorom, prvim na svijetu Dual SIM Dual VoLTE, prvim na svijetu dvofrekvencijskim GPS-om i neviđenoj Wi-Fi brzini preuzimanja od 1,7 Gbps. Opremljen širokim spektrom najsuvremenijih tehnologija i nadograđen značajkama visokih performansi, Honor Magic2 zasigurno će biti telefon godine koji će postići daljnje pomake na tržištu vrhunskih tehnologija, što će Honoru itekako pomoći u postizanju svog cilja da postane jedan od top tri branda pametnih telefona na svijetu u narednih pet godina.

Honor Magic2 dostupan je u Kini na predbilježbu od sada do 5. studenog na stranicama Vmall, JD, Tmall, Suning, YHD i GOME, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni počevši od 3.799 RMB. Službena prodaja u Kini započet će od 6. studenog.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675