| | | |

Predstavljena Nokia 7.1

Pin It

Uređaj Nokia 7.1 pokreće Qualcomm Snapdragon 636 mobilna platforma koja podržava veliki skok u izvedbi što je sjajno za strujanje HDR sadržaja s lakoćomUređaj Nokia 7.1 pokreće Qualcomm Snapdragon 636 mobilna platforma koja podržava veliki skok u izvedbi što je sjajno za strujanje HDR sadržaja s lakoćom

Nokia je predstavila Nokia 7.1, prvi pametni telefon s PureDisplay tehnologijom zaslona koja podiže ljestvicu video prikaza uz visoki kontrast, veću jasnoću i poboljšane boje

 

Nokia 7.1 je prvi Nokia pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorni doživljaj uz HDR kvalitetu zabave. Uz YouTube koji danas podržava HDR sadržaj, baš kao i Netflix i Amazon Prime, iskustvo gledanja video zapisa podiže se na novu razinu uz veći kontrast i kristalnu čistoću, otkrivajući sve detalje bez obzira nalazite li se u svjetlijim ili tamnijim uvjetima, uz fantastične izražajne boje. Uključuje podršku za HDR10, što će podići vaše video zapise na novu razinu i viši kontrast (1,000,000:1 dinamički raspon kontrasta) uz veću jasnoću.

Uređaj Nokia 7.1 pokreće Qualcomm Snapdragon 636 mobilna platforma koja podržava veliki skok u izvedbi što je sjajno za strujanje HDR sadržaja s lakoćom. Ova platforma isporučuje najbolje grafičke performanse uz učinkovito korištenje baterije kako biste mogli uživati u audio i video zapisima još duže. USB tip-C brzo punjenje može napuniti do 50% baterije u 30 minuta pa se možete brzo i jednostavno vratiti u akciju.

U telefonu Nokia 7.1 dizajn se susreće s vrhunskom izradom i pruža kvalitetu, premium materijale i izradu koju očekujete od Nokia pametnog telefona. Primijenivši dizajn tehnike koje se koriste u draguljarstvu i izradi vrhunskih satova, Nokia 7.1 nudi estetski ugodan kontrast različitih obrada metala koje se glatko spajaju u prekrasne detalje.
Jedinstvena igra boja koja se postiže korištenjem loma svjetla u staklu postiže duboke, bogate i neutralne boje koje hvataju svjetlost i dubinu. Nokia 7.1 odiše majstorskom izradom završnih detalja kao što je dvostruko anodiziran, precizno rezan aluminij obojenih rubova.

 

Nokia 7.1 ima vrlo osjetljive 12MP/5MP kamere sa ZEISS optikom i dvije faze detekcije te pruža super precizni autofokus i sjajne snimke bez obzira na uvjete osvjetljenja. Uz HDR fotografiju ova kamera snima sjajne, kristalno čiste snimke, što je čini idealnom za bilježenje trenutaka i dijeljenje uspomena s prijateljima i pratiteljima. Nokia 7.1 pridružuje se Nokia pametnim telefonima iz Android One obitelji, te pruža visoko kvalitetni doživljaj softvera koji preporuča Google. Nokia pametni telefoni s Android One pružaju veliki prostor za pohranu i dugotrajnu bateriju, te dolaze s najnovijim inovacijama koje pokreće umjetna inteligencija, koje je razvio Google.

Telefon će godine primati redovna mjesečna sigurnosna ažuriranja uz dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što je zajamčeno Android One programom. Uz to, Google Play protect skenira sve aplikacije u telefonu kako bi bile sigurne od malwarea. To pomaže u klasifikaciji Nokia 7.1 kao jednog od najsigurnijih i najnaprednijih telefona na svijetu jer će ovaj uređaj uvijek biti ažuran zahvaljujući Google inovacijama kao što su Google Assistant i Google Photos s besplatnom neograničenom pohranom visoko kvalitetnih fotografija.

Nokia 7.1 pametni je telefon spreman za Android 9 nadogradnju koja uključuje značajke umjetne inteligencije koje će vaš uređaj učiniti pametnijim, bržim i prilagodljivim vašem korištenju. Značajka prilagodljive baterije ograničava potrošnju baterije za aplikacije koje ne koristite često, a aplikacija Radnje predviđa što ćete učiniti kako biste brže ostvarili sljedeću radnju. Ove značajke pojednostavljuju korištenje uređaja i vaš doživljaj Androida.

 

Telefon dolazi u ponoćno plavoj ili sjajnoj čelik boji, i bit će dostupna na određenim tržištima od listopada u dvije RAM/ROM opcije 3GB/32GB and 4GB/64GB po prosječnoj cijeni od €319 za verziju 3GB/32GB i €349 za 4GB/64GB.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675