| | | |

Nadoplata iKonto računa u Germania Sport kladionicama SMS-om

Pin It

mKovanice je dodatna usluga m-trgovine koja Korisnicima omogućuje plaćanje određenih roba i usluga dobavljača tih roba i usluga - ugovornih partnera VipnetamKovanice je dodatna usluga m-trgovine koja Korisnicima omogućuje plaćanje određenih roba i usluga dobavljača tih roba i usluga - ugovornih partnera Vipneta

Ljubitelji sportskog klađenja i vlasnici iKonto računa u Germania Sport kladionicama dobivaju jednostavniji način nadoplate svog računa putem SMS poruke

Ova novost omogućit će strastvenim igračima da bezbrižno prognoziraju rezultate nadolazećih velikih natjecanja poput utakmica Lige prvaka koje će tijekom naredne tri sezone biti dostupne na Vip i B.net platformama.

Korisnik koji ima otvoren iKonto račun u Germania Sport kladionici u SMS poruku unosi iznos novčanih sredstava koji želi nadoplatiti na svoj postojeći online račun za klađenje, u rasponu od 10 do 50 kuna, i šalje na kratki broj 700100. Korisniku nakon toga stiže potvrdna SMS poruka da je iznos naplaćen na Vip račun te da je taj iznos sada raspoloživ na online računu za klađenje u Germania Sport kladionici. Mjesečno ograničenje korištenja usluge je 300 kuna, a usluga nije dostupna maloljetnim osobama.

mKovanice je dodatna usluga m-trgovine koja Korisnicima omogućuje plaćanje određenih roba i usluga dobavljača tih roba i usluga - ugovornih partnera Vipneta, putem komunikacijskih usluga koje nudi Vipnet. Nadoplatu računa putem SMS poruke u Germania Sport kladionicama Vipnet je ostvario u suradnji s Infoart Grupom d.o.o.

Korisnicima je na raspolaganju 5 PlanetSport programa koji će svakog utorka i srijede uživo emitirati srazove najvećih europskih klubova u terminima u 18:55 i 21 sat. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti. PlanetSport paket programa s utakmicama Lige prvaka, korisnicima je dostupan već od 45 kuna mjesečne naknade. PlanetSport 1 i 2 programi emitiraju se neprestano, dok će PlanetSport 3, 4 i 5 programi biti aktivni utorkom i srijedom na dan odigravanja utakmica. UEFA Liga prvaka sada je dostupna bez ugovorne obveze i korisnicima drugih mreža. Osim na Vip i B.net platformama, utakmice je moguće pratiti i aktiviranjem usluge Vip NOW, kao i kupovinom pojedinačne utakmice preko weba, te su ove mogućnosti na raspolaganju i korisnicima drugih mreža.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675