Njuškalo

Predstavljen Samsung Galaxy Note9

Galaxy Note9 bit će dostupan na hrvatskom tržištu od 24. kolovoza, u ponoćno crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, u ponudi operatora i partnera – Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Tele2, Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson

Note serija oduvijek je uključivala posljednje inovacije tvrtke, a Galaxy Note9 temelji se na nasljeđu premium pametnih telefona, Galaxy Note9 pruža vrhunsku izvedbu uz novu S Pen olovku, koju po prvi puta možete povezivati s drugim uređajima, te Samsungovu najpametniju kameru do sada

S Pen olovka prepoznatljiv je dio Note serije. Pomoću nje korisnicima je omogućeno personalizirano korištenje uređaja, a uz nju je Samsung proširio mogućnosti korištenja pametnih telefona. Ono što je u početku zamišljeno kao alat za pisanje i crtanje, sada korisnicima omogućuje više kontrole prilikom korištenja pametnih telefona.

Od sada, uz pomoć Bluetootha, nova S Pen olovka nudi potpuno drugačiji način korištenja Galaxy Note9. Uz samo jedan klik sada je moguće snimiti selfie, grupirati fotografije, održavati prezentacije, pauzirati i ponovno puštati video zapise te još mnogo toga. Već krajem ove godine programeri će moći integrirati ove napredne Bluetooth opcije u svoje aplikacije.

Pri fotografiranju je poprilično teško dobiti savršene fotografije kao što to uspijeva profesionalcima, ali uz Galaxy Note9 to više nije tako. Novi Galaxy Note9 temelji se na vrhunskim Samsung tehnologijama koje omogućuju snimanje savršenih fotografija.

Beskrajni zaslon je temelj Samsungova dizajna, a Galaxy Note9 ima najveći zaslon koji se ikad pojavio na Noteu. Potpuni multimedijski doživljaj omogućuje 6,4 inčni Super AMOLED Infinity Display. Beskrajni zaslon ovog uređaja nadopunjuju stereo zvučnici tvrtke AKG, s Dolby Atmos zvučnom podrškom. Video zapisi na pametnim telefonima nikad nisu izgledali ni zvučali bolje nego na Galaxy Note9. Čak je i YouTube proglasio Galaxy Note9 pametnim telefonom za najbolje iskustvo gledanja i slušanja.

Osim toga, Galaxy Note9 sa Samsung DeXom omogućuje korisnicima iskustvo kakvo su do sada mogli imati samo na svojim osobnim računalima. Korisnici mogu prikazivati prezentacije, uređivati fotografije te gledati svoju omiljenu emisiju, a sve pomoću pametnog telefona Galaxy Note9. Korištenje Samsung DeXa moguće je uz lako dostupne HDMI adaptere . Kada je spojen na monitor, Galaxy Note9 može poslužiti i kao drugi funkcionalni zaslon. Korisnici mogu zapisivati bilješke dok gledaju video zapise ili koristiti Galaxy Note9 umjesto tipkovnice ili miša te imati više otvorenih prozora na monitoru.

Uz Galaxy Note9 dolaze i standardne premium Galaxy tehnologije: brzo bežično punjenje, visoka otpornost na vodu i prašinu potvrđena IP68 certifikatom te dodatne Samsung usluge, kao što su Samsung Health i Samsung Pay. Galaxy Note9 uključuje sigurnosnu zaštitu Samsung Knox te biometrijske sigurnosne opcije poput skeniranja otiska prsta, šarenice oka, kao i sposobnost prepoznavanja lica, a sve to kako bi važne informacije korisnika ostale sigurne.

Novi Galaxy Note9 otvara svijet mogućnosti i vrata u Samsungov ekosustav uređaja i usluga. Primjerice, Galaxy Note9 i SmartThings moguće je koristiti za upravljanje povezanim uređajima ili upravljanje aplikacijama uz pomoć inteligentnog pomoćnika Bixby . Lansiranjem Galaxy Note9, Samsung omogućuje svojim korisnicima jednostavnije uživanje u glazbi zahvaljujući novom, dugogodišnjem partneru Spotifyju . Upravo partnerstvo između Samsunga i Spotifyja korisnicima pruža nesmetanu sinkronizaciju i prijenos glazbe, popisa pjesama i podcasta putem Galaxy Note9, Galaxy Watch i Smart TV uređaja.

Galaxy Note9 bit će dostupan na hrvatskom tržištu od 24. kolovoza, u ponoćno crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, u ponudi operatora i partnera – Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Tele2, Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson. Valja naglasiti kako će kupci, koji prednaruče svoj Galaxy Note9 kod ovlaštenih Samsung partnera, ostvariti dodatnu uštedu prilikom otkupa starog telefona za novi Galaxy.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.