Njuškalo
Featured

Sony najavio Xperiu Z3+

Sony najavio Xperiu Z3+
Sony najavio Xperiu Z3+

Sony je predstavio Xperiu Z3+, svojevrsnu verziju Xperije Z4 koja je u Japanu u prodaju puštena prošlog mjeseca

Xperia Z3+ će na zapadno tržište stići idućeg mjeseca. Telefon će biti dostupan u dvije inačie - u običnoj i dual-SIM verziji. Zbog manjih izmjena od modela Z3, novi je model dobio dodatak "+". Jedina razlika između dva modela bit će podrška za jednu odnosno dvije SIM kartice, a od ostale specifikacije su više-manje iste. Tako je i na plus modelu prisutan 5,2-inčni ekran rezolucije 1080×1920 piksela, no sada je tu 64-bitni osmojezgreni Qualcom Snapdragon 810 te 3 GB RAM-a.

Ostatak specifikacije je identičan. Tako je tu 32 GB interne memorije i mogućnost proširenja memorijskim karticama kapaciteta do 128 GB. Za fotografije tu je 20,7-megapikselna stražnja kamera i 5-megapikselna prednja kamera, a za povezivanje s drugim uređajima moći ćete iskoristiti Bluetooth, Wi-Fi, Micro-USB i NFC. Telefon pokreće najsvježiju verziju Androida, te stiže s baterijom kapaciteta 2.930 mAh za koju iz Sonyja tvrde da gura minimalno dva dana „uobičajenog korištenja“.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.