Lenovo
Featured

Honor Magic6 Pro – vaš AI prijatelj u brojnim situacijama

Sve do sada na pametnim telefonima AI je nekako sramežljivo pronalazio svoj put
Sve do sada na pametnim telefonima AI je nekako sramežljivo pronalazio svoj put
Sve do sada na pametnim telefonima AI je nekako sramežljivo pronalazio svoj put

Umjetna inteligencija (eng. AI) sve više postoje dio naše svakodnevnice, čak i onda kada o tome previše ne razmišljate, a Honor Magic6 Pro nam to savršeno pokazuje

Ako pogledamo malo oko sebe, uočit ćemo sve više uređaja koju se ističu po korištenju umjetne inteligencije. Spektar takvih uređaja zaista je širok, od kućanskih uređaja, poput usisavača, aparata za pripremu kave, perilica za rublje, pa do raznih smart home rješenja, ali i automobila. S pametnim telefonima AI je do sada nekako sramežljivo pronalazio svoj put, no s novom generacijom telefona koje danas imamo na raspolaganju, AI je nešto neophodno. Međutim, kao i u svemu ponekad izvedba nije najbolja, no s HONOR Magic6 Pro greške nema – AI je ovdje implementiran na jedan od najboljih načina.

O HONOR Magic6 Pro nećemo trošiti puno riječi, ako vas zanimaju naši dojmovi tu je recenzija. Ukratko, riječ je o ovogodišnjem flagship HONOR-a, a pametni telefon poseban je po brojnim inovacijama. Uključivanjem telefona dočekuje nas raskošni 6,8-inčni LTPO OLED zaslon sa suptilnim, zakrivljenim rubovima i maksimalnom svjetlinom od 1.600 nita (vršno osvjetljenje može ići i do astronomskih 5.000 nita). Zaslon je odličan, a prikaz je gladak zahvaljujući 120 Hz osvježavanju. Staklo ovog zaslona je izuzetno otporno, a to je potvrđeno i SGS-ovim certifikacijom s pet zvjezdica. HONOR Magic6 Pro pokreće MagicOS 8.0, koji se temelji na Androidu 14. Za vrhunske performanse zadužen jeSnapdragon 8 Gen 3 uz 12 GB RAM-a i 512 GB memorije za pohranu, a inovativna baterija kapaciteta 5.600 mAh nije litij-ionska već silicij-ugljična. 

Ok, sad nakon kratkog pregleda generalnih specifikacija uhvatimo se u koštac s AI-jem i tome kako nam ona na HONOR Magic6 Pro život čini lakšim. Evo naših top 5:

1. Sportska fotografija

Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture na HONOR-uMagic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju, pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama. Savršena fotografija utrke, borbe ili nekog drugog sportskog događaja su zagarantirani.

2. Fotografija općenito

Pomoć umjetne inteligencije ne staje samo na fotografiranju brzih sportskih događanja, nego nam asistira i pri svakom okidanju odlične fotografije. AI podrška na HONOR-u analizira snimku u stvarnom vremenu, prepoznaje scenarije uz pomoć AI Motion Sensing tehnologije i prilagođava postavke s preciznošću profesionalnog fotografa. Rezultat su fotografije koje kao da je okinuo profesionalni fotograf, i to ne jedan. Naime, HONOR Falcon sustav kamera precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s nevjerojatnih čak više od 8 milijuna slika.

3. AI pomoć u svakodnevnim navikama

Korištenje umjetne inteligencije na HONOR Magic6 Pronastavlja se i na „sitnicama“ koje možda niti ne primjećujemo, no itekako su nam dobrodošle. Primjerice, AI prati obrasce spavanja i prilagođava temperaturu boje zaslona kako bi potaknuo bolji odmor. To se odvija kroz prilagodbu boja, svjetlinu i druge parametre zaslon. 

4. Jedan korak manje

Honorov AI na Magic6 Pro dizajniran je da uči od korisnika, prati njegove obrasce korištenja aplikacija i predviđa njegove potrebe. Primjerice, ako vam netko pošalje link s uputama za Google mape do određene lokacije, Honor Magic6 Pro će to prepoznati gotovo instantno vas prebaciti na Google navigaciju. Ovih radnji je još gro, a sa svakom se manje opterećeni, brži, produktivniji.

5. Bateriju čuva AI

I kao peti AI benefit kojeg nam nudi HONOR Magic6 Pro po nama je – napredno AI upravljanje baterijom. Zahvaljujući naprednoj silicij-ugljičnoj tehnologiji baterije koja je uparenas inteligentnim upravljanjem napajanja, Magic6 Pro nastavlja raditi čak i na niskim temperaturama, kada bi se drugi telefoni ugasili. AI zapravo neprestano uči o navikama korisnika i prilagođava potrošnju energije, produžujući trajanje baterije bez žrtvovanja performansi kada ih trebamo. Zbogom anksioznom osjećaju pri pogledu na stanje baterije.

Ovo je naših top 5 načina na koji nam AI uz HONOR Magic6 Pro život čini lakšim. Najbolje od svega, ovo je tek dio AI mogućnosti koje nudi ovaj odličan pametni telefon.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.honor.com/hr/  

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia       

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska  

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.