Njuškalo

U prodaji novi HONOR 90 Smart

S kompletnim značajkama i pristupačnom cijenom, novi HONOR 90 Smart pruža izuzetno korisničko iskustvo
S kompletnim značajkama i pristupačnom cijenom, novi HONOR 90 Smart pruža izuzetno korisničko iskustvo
S kompletnim značajkama i pristupačnom cijenom, novi HONOR 90 Smart pruža izuzetno korisničko iskustvo

Nakon što je prošle godine predstavljena, vrhunska HONOR 90 serija sada dobiva novo pojačanje koje je od danas dostupno i u Hrvatskoj. Najnoviji HONOR 90 Smart dolazi s vrhunskom glavnom kamerom od 108 MP, dugotrajnom baterijom od 5330 mAh i zvučnicima s volumenom do 200%

Velika baterija od 5330 mAh pruža iznimne performanse za svakodnevnu upotrebu. S jednim punjenjem, najnoviji HONOR 90 Smart može podržati do 16,6 sati video streaminga, 17,9 sati pregledavanja društvenih medija ili 37,8 sati razgovora, čineći ga pouzdanim suputnikom za korisnike u pokretu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji baterije tvrtke HONOR, baterija dolazi s većom gustoćom energije i tanjim profilom, što rezultira duljim trajanjem baterije i tanjim dizajnom uređaja, smanjujući potrebu za čestim punjenjem. Također, baterija zadržava izvanrednu dugovječnost, zadržavajući više od 80% svoje sposobnosti čak i nakon tri godine korištenja.

Intenzivno audiovizualno iskustvo s visokokvalitetnim zaslonom

HONOR 90 Smart ima FullView zaslon od 6,8 inča s omjerom zaslona prema tijelu od 91,3%. Podržava FHD+ rezoluciju i dubinu boja od 16,7 milijuna boja, pružajući iznimno jasne vizualne prikaze i živopisne nijanse. Dolazi s vodećim značajkama za udobnost očiju u industriji, uključujući cirkadijalni noćni prikaz i dinamičko zatamnjenje, te je dobio TÜV Rheinland certifikat za nisku emisiju plave svjetlosti, što ga čini prikladnim za produženu upotrebu bez naprezanja očiju, idealnim za digitalno pametnu generaciju.

Napredne audio mogućnosti

HONOR 90 Smart nudi impresivno audio iskustvo s algoritmom za proširenje zvučnog polja i optimizacijom zvuka temeljenoj na sceni, uz dvostruke stereo zvučnike koji osiguravaju 200% veću glasnoću.

Veliki kapacitet pohrane

S kapacitetom pohrane od 128 GB, HONOR 90 Smart može lokalno pohraniti više od 28.000 slika, 11.000 pjesama ili 450 HD videa. Također dolazi s HONOR RAM Turbo tehnologijom, koja omogućuje povećanje RAM-a s 4 GB na 8 GB, olakšavajući korisnicima izvršavanje zadataka.

HONOR 90 Smart dostupan je u dvije boje, ponoćnoj crnoj i smaragdno zelenoj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 eura, uz HONOR Choice Earbuds X5 kao poklon. Može se kupiti kod maloprodajnih partnera.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.