A1
Featured

Realme je lansirao C67, novu zvijezdu sa 108MP kamerom i 6nm Snapdragon procesorom

Realme C67 ima snapdragon 685 procesor, koji je prvi Snapdragon 6nm procesor na Realme C seriji i postiže impresivan Antutu rezultat od 330k
Realme C67 ima snapdragon 685 procesor, koji je prvi Snapdragon 6nm procesor na Realme C seriji i postiže impresivan Antutu rezultat od 330k
Realme C67 ima snapdragon 685 procesor, koji je prvi Snapdragon 6nm procesor na Realme C seriji i postiže impresivan Antutu rezultat od 330k

Realme lansira novi pametni telefon C67. Ovaj novi dodatak C seriji sadrži kameru od 108 MP, 6nm Snapdragon procesor i revolucionarne značajke koje ga pozicioniraju kao prvaka u svom cjenovnom segmentu. Realme C67 predstavlja sveobuhvatno mobilno iskustvo, dostupno po atraktivnoj promotivnoj cijeni do kraja veljače, počevši od 199€

Realme je isporučio 200 milijuna jedinica širom svijeta u studenom 2023., postavši peti najbrže rastući brend koji je postigao prekretnicu od 200 milijuna pošiljki i službeno se pridružio elitnom “200 milijuna klubu”. Od start-upa do mainstreama, Realme je spreman isporučiti još bolje proizvode za mlade potrošače.

C serija također postigla je svoju najveću prekretnicu dosegnuvši 100 milijuna pošiljka, a Realme C55, zabilježen je kao najprodavaniji proizvod 2023. godine. Također, C serija prolazi kroz nevjerojatnu transformaciju i Realme C67, je do sada najbolji proizvod serije s najvećom nadogradnjom.

Realme C67 može se pohvaliti nepobjedivom kamerom od 108MP s 3X In-sensor Zoom-om i najvećom veličinom senzora u svojoj cijeni. Realme C67 podržava izravnu izlaznost slika od 108 MP, najviše piksela u svom cjenovnom segmentu u kojem svaki piksel radi u obradi slike, što rezultira kristalno jasnim fotografijama.

Istodobno, tehnologija 3X In-sensor Zoom na Realme C67 koristi 12 milijuna piksela u središtu senzora od 108 MP kako bi omogućila snimanje fotografija bez gubitaka. Uz 3X In-sensor Zoom, Realme C67 donosi i namjenski 3X portret, što je bolja opcija za  snimanje snimaka ljudi, držeći ih jasnima u fokusu s bokehom prirodnog izgleda za dodatnu dubinu.

Zahvaljujući najvećoj veličini senzora u segmentu, Realme C67 ima najbolje mogućnosti noćnog snimanja sa 132% povećanjem područja senzora svjetlosti. To znači da korisnici mogu snimati fotografije s velikom bojom, dubinom i jasnoćom čak i noću.

Realme C67 ima snapdragon 685 procesor, koji je prvi Snapdragon 6nm procesor na Realme C seriji i postiže impresivan Antutu rezultat od 330k. Ovaj procesor optimiziran je za snagu i učinkovitost, za telefonsko iskustvo koje je ugodno i stabilno čak i pod zahtjevnim zadacima. U usporedbi s Realme C55, Realme C67 donosi 15% povećanje performansi procesora i 10% povećanje performansi GPU-a, zajedno s impresivnom glavnom frekvencijom od 2.8 GHz.

Što se tiče prikaza i dizajna, Realme C67 sadrži zaslon 950nit, osiguravajući da je zaslon vrlo vidljiv čak i pod izravnim sunčevim svjetlom. Štoviše, C67 je prvi telefon u svom cjenovnom segmentu koji je uklonio plastični nosač zaslona, što je značajka obično rezervirana za vrhunske vodeće uređaje. Sa stražnje strane C67 dolazi u dvije boje, Sunny Oasis i Black Rock, a ima najtanje tijelo sa samo 7,59 mm. Napredni postupak gradijentnog premaza na leđima C67 stvara ugodnije efekte boja, s dubljim teksturama i slojevima koji reflektiraju i lome svjetlost na jedinstvene načine.

Na temelju potreba mladih korisnika, Realme C67 pruža vrhunsko iskustvo u svom rasponu cijena od hardvera do softvera. Korisnici mogu dobiti interaktivnije softverske funkcije s Mini Capsule 2.0. Prilikom reprodukcije glazbe dobit će dinamične skočne prozore glazbe, omogućujući kontrolu glazbe i prebacivanje između pjesama jednostavnim povlačenjem ulijevo ili udesno. Korisnici također mogu dobiti savršeno tempirane vremenske obavijesti uz živopisnu vremensku animaciju.

C67 također donosi jedinstveno iskustvo u svim drugim aspektima, poput vodećih 256 GB RAM-a, 360 °NFC za brže plaćanje te ultra linearnih dvostrukih stereo zvučnika.

Realme C67 sa svojom revolucionarnom kamerom, vodećim performansama, istaknutim dizajnom i glatkim korisničkim iskustvom, spreman je biti zvijezda, postavljajući novi standard za pristupačne pametne telefone.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.