Njuškalo

Honor Magic V2 je tehnološko čudo koje najavljuje novu eru preklopnih pametnih telefona

Honorova vlastita mikro brava, primijenjena na spojeve komponenti šarki, predstavlja proboj u izradi
Honorova vlastita mikro brava, primijenjena na spojeve komponenti šarki, predstavlja proboj u izradi
Honorova vlastita mikro brava, primijenjena na spojeve komponenti šarki, predstavlja proboj u izradi

Honorov najnoviji uređaj, Honor Magic V2, u potpunosti redefinira preklopne pametne telefone, istovremeno pružajući vrhunske performanse. Riječ je o ultratankom uređaju koji odlikuju neusporediva funkcionalnost i elegantan, sofisticiran dizajn, a uskoro će biti dostupan i u Hrvatskoj

Honor Magic V2 predstavlja značajnu prekretnicu u dizajnu pametnih telefona budući da je uspješno postignuta ravnoteža između estetike i izdržljivosti baterije. Drugim riječima, ovaj najtanji te jedan od najlakših preklopnih telefona na svijetu postavio je nove standard u mobilnim inovacijama. Honor je pažljivo dotjerao strukturu proizvoda, proizvodni proces i odabir materijala za svoj najnoviji preklopni uređaj, u potrazi za ultimativnom prenosivošću.

Revolucija u industriji: Honor prvi sa super-laganim šarkama od titana

Honor je po prvi put i prvi u industriji upotrijebio leguru titana u poklopcu šarke, materijal koji se inače koristi u zrakoplovstvu, i time na tržište donio inovaciju u dizajnu šarki u industriji preklopnih pametnih telefona. Titan ima idealnu ravnotežu između težine i čvrstoće, lakši je od aluminija i jači od čelika. To je materijal koji odlikuju ultra-lakoća, ultra-žilavost i ultra-otpornost na koroziju, što ga čini savršenom legurom.

Nakon brojnih provjera i testova koje je proveo Honorov tim za istraživanje i razvoj, dokazano je da je, kada je u pitanju dio poklopca osovine šarke, legura titana superiorna alternativa drugim konvencionalnim materijalima. U usporedbi s poklopcima osovine od aluminijske legure, legura titana pokazuje impresivnu 150% veću čvrstoću, što ga čini mnogo poželjnijim materijalom za lagani preklopni pametni telefon.

Osim toga, legura titana sama po sebi ima višu točku taljenja od 1650°C, u usporedbi sa samo 650°C u konvencionalnijim materijalima sklopivih šarki, kao što su aluminijske legure, što također ilustrira Honorovu potpuno novu poboljšanu čvrstoću šarke bez premca.

Također, Honorov vlastiti čelik, vrhunski materijal inspiriran čelikom koji se koristi u aplikacijama za bušenje tunela, stručno je kreiran za korištenje u glavnom tijelu šarke Honora Magic V2. Ovaj inovativni materijal nudi savršenu ravnotežu između tankoće i izdržljivosti, što rezultira tankim i robusnim dizajnom koji postavlja novi standard za izvrsnost. Ovaj vrhunski materijal je 25% tanji i 20% jači u usporedbi sa svojim prethodnikom – Honorom Magic Vs. Dodatno, Honorov vlastiti čelik čini 67% šarke. Uzimajući u obzir da čini većinu mehanizma šarki, zaštićeni materijal nadopunjuje leguru titana kako bi se osiguralo da je Honor Magic V2 odlikuje robusnost da izdrži trošenje i habanje u svakodnevnoj uporabi.

Napredna struktura

Redizajnirana potporna struktura šarke značajno je poboljšana u odnosu na svog prethodnika, s debljinom smanjenom za impresivnih 75%, a dubinom tragova savijanja na unutarnjem zaslonu smanjenom za 47%. Nadalje, jedinstvena za šarke Honor Magic V2, napredna struktura prigušivanja "čeljusti kočnice" sastoji se od sedam setova ekscentra - tri seta više nego kod prethodnih preklopnih Honorovih pametnih uređaja - koja pruža stabilnije i elegantnije iskustvo s glatkim otvaranjem i zatvaranjem. Zahvaljujući dodatku ove komponente, šarka omogućuje iznimno slobodno iskustvo lebdenja pod različitim kutovima, poboljšavajući korisnička iskustva sa značajkama kao što su lebdeća fotografija, lebdenje gledanja filmova i lebdenje konferencija, između ostalih praktičnih primjena.

Još jedno najnovije postignuće je Honorova samorazvijena mikro brava, spojna komponenta izrađena od Honorovog vlastitog čelika. Ova sićušna komponenta može se pohvaliti veličinom koja je jednaka onoj običnom zrnu riže i 20 do 100 puta je manja od svojih prethodnika, korištenih u prethodnom Honor preklopnom pametnom telefonu. Ova precizno proizvedena, lagana i robusna komponenta savršeno je prilagođena za sprječavanje neusklađenosti i nabora zaslona, osiguravajući optimalnu izvedbu.

U Honorovoj potrazi za apsolutnom tankošću, čak su i druge komponente neupadljive, poput vijaka. Unutar šarke od titanijske legure koriste se prilagođeni kratki vijci za smanjivanje visine strukture šarke, a to čine bez ugrožavanja robusnosti mehanizma.

Honorova vlastita mikro brava, primijenjena na spojeve komponenti šarki, predstavlja proboj u izradi. Spoj ultrapreciznih proizvodnih tehnika i robusnih materijala učinkovito ublažava tragove presavijanja koji su posljedica neusklađenosti zaslona. Dodatno, prilagođene visoko precizne matice - najpreciznije i najkompaktnije matice u industriji (0,75 x φ2,9 mm) - nude jedinstveno rješenje za pričvršćivanje komponenti šarki. Ova inovativna struktura pričvršćivanja nadmašuje konvencionalne matice, optimizirajući iskorištenost prostora unutar uređaja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.