Huawei

Honor Magic V2 dolazi sa snažnom baterijom manje mase za cijeli dan korištenja

Prednost silicij-ugljičnih baterija kakve se nalaze u Honor-u Magic V2, u odnosu na tradicionalne litij-ionske baterije, leži u njezinoj superiornoj gustoći energije
Prednost silicij-ugljičnih baterija kakve se nalaze u Honor-u Magic V2, u odnosu na tradicionalne litij-ionske baterije, leži u njezinoj superiornoj gustoći energije
Prednost silicij-ugljičnih baterija kakve se nalaze u Honor-u Magic V2, u odnosu na tradicionalne litij-ionske baterije, leži u njezinoj superiornoj gustoći energije

Korisnici danas teže praktičnosti telefona koji s jednim punjenjem može izdržati cijeli dan, bez dodatnog opterećenja koje obično dolazi s većom baterijom. Honor Magic V2 u tome je uspio i na taj se način nametnuo kao lider u rješavanju sveprisutnog izazova izdržljivosti baterije u tankim uređajima

Ovaj najnoviji preklopni pametni telefon još je jedan pokazatelj Honor-ove predanosti inovacijama budući da sadrži naprednu baterijsku tehnologiju, bez dodavanja nepotrebne težine ili mase samom uređaju.

Honor je to postigao korištenjem pionirskog dizajna baterije s kompozitom silicij-ugljik. Ovaj izbor materijala omogućio je bateriji ne samo da bude lakša i tanja, već i energetski gušća, što je radikalan odmak od konvencionalnih litij-ionskih baterija, pružajući poboljšane performanse uz manji otisak. Rezultat je elegantan, tanki uređaj, sa supersnažnom, kvalitetnom i izdržljivom baterijom.

Prednost silicij-ugljičnih baterija kakve se nalaze u Honor-u Magic V2, u odnosu na tradicionalne litij-ionske baterije, leži u njezinoj superiornoj gustoći energije. Silicij, kao komponenta anodnog materijala, može zadržati više litijevih iona od grafita, koji je standardni materijal koji se koristi u tipičnim litij-ionskim baterijama. To znači veći kapacitet za pohranu energije u odnosu na fizičku veličinu baterije – mjera poznata kao gustoća energije. Stoga, baterija Magic V2 telefona može pohraniti više energije bez povećanja veličine ili težine telefona, što je značajan korak naprijed u tehnologiji baterija.

Lagana priroda silicij-ugljične baterije dodatno naglašava privlačnost Magic V2. Tradicionalne litij-ionske baterije često zahtijevaju kompromis između težine i snage, odnosno baterije većeg kapaciteta povećavaju težinu uređaja. Međutim, s kompozitom silicij-ugljik, ova baterija uspijeva pružiti veći kapacitet punjenja, a pritom je i lakša. Na taj je način omogućeno da Magic V2 ostane iznimno tanak i lagan za rukovanje, bez dodatne težine koja se obično povezuje s baterijama velikog kapaciteta. Drugim riječima, silicij-ugljična baterija omogućila je da Honor Magic V2 traje duže s jednim punjenjem i da je praktičniji za nošenje.

No, Honor s Magic V2 uređajem nije riješio samo uobičajene kompromise s kojima se suočavaju proizvođači pametnih telefona, već je postavio i nove standarde u industriji. Ovaj strateški pristup rezultirao je uređajem koji korisnicima pruža slobodu u svakodnevnim aktivnostima, bez opterećenja oko izdržljivosti baterije. Impresivno tanak uređaj, sa samo 4,7 mm kada je rasklopljen i 9,9 mm kada je preklopljen, ima ugrađenu snažnu bateriju od 5000 mAh, prkoseći tradicionalnom kompromisu između uglađenosti i izdržljivosti.

Honor-ov dizajnerski tim krenuo je u misiju stvaranja pametnog telefona koji objedinjuje i oblik i funkciju u tankoj silueti, izazivajući normu glomaznih baterijskih telefona velikog kapaciteta. Proces je uključivao mješavinu inovativnih materijala, nanovo osmišljenu unutarnju arhitekturu i neumoljivu potragu za minijaturizacijom. Na taj je način Honor Magic V2 postao više od tehnološkog čuda; riječ je o uređaju za suvremenog korisnika, koji ispunjava zahtjeve njegovog dinamičnog stila života, onoga koji se uvijek odvija u pokretu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.